Διά μέσου του υπευθύνου του γραφείου Τύπου του, Χάρη Παρασκευόπουλου, και…αφορμής δοθείσης, διέψευσε ο Πανθρακικός το δημοσίευμα του SportDog, σύμφωνα με το οποίο η πράσινη ΠΑΕ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα σε σημείο που ενδέχεται ακόμη και να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, στις συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών του Πανθρακικού και της Καλλονής, ρωτήθηκαν και οι δύο τεχνικοί – καθώς το δημοσίευμα φέρει στην ίδια μοίρα και την ομάδα της Μυτιλήνης – για το αν αυτό επηρεάζει τους ίδιους και τους παίκτες τους.

Αμφότεροι δήλωσαν άγνοια για το δημοσίευμα, και πως συνεπώς δεν τίθεται θέμα επηρεασμού των ποδοσφαιριστών τους, με τον Θ. Θεοδωρίδη να προσθέτει ακόμη πως «δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση για εμάς, ο πρόεδρός μας είναι συνεπής προς όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας».

Μετά το τέλος των συνεντεύξεων, παρενέβη στους δημοσιογράφους ο κ. Παρασκευόπουλος, υποβαθμίζοντας την εγκυρότητα του δημοσιεύματος και υποστηρίζοντας πως «δεν ευσταθεί». Στην παρατήρηση, δε, των δημοσιογράφων, ότι η διοίκηση των πρασίνων δεν εξέδωσε κάποια επίσημη ανακοίνωση διάψευσης, απάντησε πως «ούτε προτίθεται να εκδώσει, αυτό που σας λέω εγώ είναι επίσημο».