ΘΡΑΣΑ 6

Η συνέχεια των εξορμήσεων του Ποδηλατικού Συλλόγου Κομοτηνής «Θράκα Ιππέα» για τη διάδοση της αθλητικής ποδηλασίας, μετά τη Γρατινή συνεχίστηκε στις Σάπες, έπειτα από σχετική πρόσκληση του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου «ΔΡΩ», και τη διοργάνωση της εκδήλωσης «ΔΡΩ Ποδηλατικά – Σάπες 2014».

Οι δύο σύλλογοι μετέτρεψαν το γήπεδο ποδοσφαίρου Σαπών σε διαγωνιστικό στίβο ποδηλασίας, και έδωσαν την ευκαιρία σε αρκετούς μικρούς φίλους να παίξουν, να διαγωνιστούν, και επιβραβευθούν!

Οι αγώνες αφορούσαν τόσο τη δεξιοτεχνία του ποδηλάτου, αλλά και την αγωνιστική αντοχή.

Στους αγώνες δεξιοτεχνίας οι μικροί ποδηλάτες έπρεπε να περάσουν από ειδικά εμπόδια όπως τραμπάλα, πύλες εισόδου, δοκό ισορροπίας, κ.λπ.

Ακολούθησαν αγώνες αντοχής ανά ηλικιακή ομάδα σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα.

Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά για τη συμμετοχή τους.

«Ως Ποδηλατικός Σύλλογος Κομοτηνής «Θράκας Ιππέας», θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να μαθαίνουμε στα παιδιά όλα εκείνα τα οφέλη που μόνο η ποδηλασία μπορεί να δώσει, τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική ανάπτυξη ενός ατόμου. Ευχαριστούμε θερμά όσους γονείς παραβρέθηκαν στη δράση αλλά και όλα τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου», σημείωσε ο πρόεδρος του Θράκα Ιππέα κ. Κυριάκος Γκογκότσης.

Οι επόμενες ανάλογες δράσεις του συλλόγου, έχουν προγραμματιστεί για τις 14/9 στον Ίασμο και για τις 21/9 στην Κομοτηνή.

 

ΘΡΑΣΑ 3

ΘΡΑΣΑ 4

ΘΡΑΣΑ 2

ΘΡΑΣΑ 1