Ο Δήμος Κομοτηνής ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, και οι εταίροι Δήμοι Αρριανών, Ιάσμου και Μαρωνείας-Σαπών, αύριο Τρίτη 5/9 και κατά τις ώρες 10:00 – 14:30, καθώς και την Τετάρτη 6/9 και την Πέμπτη 7/9 κατά τις ώρες 08:30 – 14:00, θα διανείμουν στους δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD), κοτόπουλο, μοσχάρι, φέτα, είδη παντοπωλείου και σχολικά είδη.

ΔΙΑΝΟΜΗ 16
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κομοτηνής, κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν και στο ΤΕΒΑ.

Τόποι διανομής:

  • για τον Δήμο Κομοτηνής: Πολυλειτουργικό Κέντρο (Γ. Μαρασλή 1, παραπλεύρως ξενοδοχείου Ανατόλια).
  • για τον Δήμο Αρριανών: για τους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Φιλλύρας, στο δημοτικό κατάστημα Φιλλύρας, για τους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Αρριανών, στο δημοτικό κατάστημα Αρριανών, για τους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Κέχρου στο Δημοτικό κατάστημα Κέχρου, και για τους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Οργάνης, στο Δημοτικό κατάστημα Οργάνης.
  • για τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών: για τη Δημοτική Ενότητα  Σαπών στο αμαξοστάσιο (πρώην ΔΕΑΣ) Σαπών, για τη Δημοτική Ενότητα Ξυλαγανής στο αμαξοστάσιο (απέναντι από το στρατόπεδο) της Ξυλαγανής.