Έξι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες διαλέξεις, με θέμα το «εργασιακό στρες», πραγματοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων που αναπτύσσει με γνώμονα τον άνθρωπο, σε Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα και Δράμα.

Ομιλητής ήταν ο ψυχίατρος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αστυνομικός Υποδιευθυντής υγειονομικού Κωνσταντίνος Γκοτοσίδης. Τις διαλέξεις παρακολούθησε προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Λιμενικού Σώματος, που υπηρετεί στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και τη Θράκη. Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα διαλογικής συζήτησης με τον ομιλητή, υποβάλλοντας σχετικά ερωτήματα.

ΑΔ 2Σε χαιρετισμό που απήυθυνε στις διαλέξεις ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Μενεξίδης, αναφέρθηκε στο «πόσο σημαντικό είναι για όλους μας να μπορούμε να διαχειριστούμε το εργασιακό στρες και πολύ περισσότερο να το αξιοποιήσουμε δημιουργικά. Η Αστυνομία στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα συνεχίσει να είναι αρωγός και να πραγματοποιεί παρόμοιες δράσεις, συνεργαζόμενη με όλους τους Φορείς της περιοχής».