ΚΑΪΜΑΚ 5

Την 3η θέση στις κατηγορίες open +40 και +50, κατέκτησαν  ο Θανάσης Σκαπαριώτης και ο Μιχάλης Ράντος αντίστοιχα, στην «1η Ανάβαση Καϊμάκτσαλαν», που διοργάνωσε ο ποδηλατικός αθλητικός σύλλογος Πηνειός Λάρισας.

Στην εκκίνηση του αγώνα στο κέντρο της πόλης της  Έδεσσας, συναντήθηκαν 75 ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα, για να τρέξουν την ανηφορική διαδρομή των 35 χιλιομέτρων με τερματισμό το Σαλέ του Καϊμάκτσαλαν στα 2.050 μέτρα υψόμετρο.

Η δύσκολη, για δυνατά πόδια διαδρομή, με κλίσεις που έφταναν έως και 18%, με μακράς διαρκείας κλίσεις των  12-15%, και με κατηφόρες λιγοστές, άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους αθλητές αλλά  και τους συνοδούς και τους θεατές της υψηλότερης ανάβαση που διεξήχθη ποτέ στην Ελλάδα.

Παράλληλα, αθλητές του «Θράκα Ιππέα» συμμετείχαν στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας Πτολεμαΐδας από τον τοπικό σύλλογο Άσσος.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στους διακριθέντες αλλά και σε όλους τους Κομοτηναίους  συμμετέχοντες, που με την παρουσία τους κάνουν αισθητή τη Ροδόπη στα ποδηλατικά δρώμενα της Ελλάδος.

ΚΑΪΜΑΚ 2

ΚΑΪΜΑΚ 4

ΚΑΪΜΑΚ 6

ΚΑΪΜΑΚ 3

ΚΑΪΜΑΚ 1

ΚΑΪΜΑΚ 7

ΚΑΪΜΑΚ 8