Ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), γνωστοποιεί στο κοινό του Νομού Ροδόπης, ότι προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες συντήρησης εναερίων δικτύων, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 26 Νοεμβρίου ως εξής:

  1. Από τις 08:00 έως τις 09:00 στο δυτικό τμήμα της πόλης της Κομοτηνής, από τον Υποσταθμό της Κομοτηνής μέχρι το 5ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Κομοτηνής-Ξάνθης και μέχρι το ΚΤΕΟ του επαρχιακού δρόμου Κομοτηνής-Ιάσμου, συμπεριλαμβανομένου και του οικισμού των Υφαντών.
  2. Από τις 08:00 έως τις 11:00 στο ανατολικό τμήμα της πόλης της Κομοτηνής, από τον Υποσταθμό της Κομοτηνής, το νεκροταφείο, τμήμα της οδού Κοσμίου, και μέχρι τις Φυλακές και το σούπερ μάρκετ Lidl.
  3. Από τις 11:00 έως τις 12:00 στο ανατολικό τμήμα του Νομού Ροδόπης, από τον οικισμού Αρσακείου μέχρι τον οικισμό Μέστης.

Το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις των καταναλωτών θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Όσοι διαθέτουν ηλεκτρικούς κινητήρες, θα πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Με ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ τονίζει ότι συμμερίζεται την ταλαιπωρία του κοινού και ζητά την κατανόησή του.