Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, διάρρηξη καταστήματος που διαπράχθηκε στις 14-1-2016 τις πρώτες πρωινές ώρες.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 28 και 25 ετών, για διακεκριμένη κλοπή, ενώ για το ίδιο αδίκημα κατηγορείται άλλος ένας, άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι τρεις δράστες, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν κατάστημα στα Λευκόγεια Δράμας, και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του 620 πακέτα τσιγάρων, και τα χρηματικά ποσά των 3.120 ευρώ, 100 δολαρίων Αυστραλίας και 80 λιρών Τουρκίας, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών εντοπίστηκε το παραπάνω όχημα και στο εσωτερικό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο διαρρηκτικά εργαλεία, δύο ζευγάρια γάντια, καθώς επίσης όλα τα αφαιρεθέντα πακέτα τσιγάρων και το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ σημειώνεται ότι ο 28χρονος έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για εκβίαση και κλοπή.