Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του τέως υπουργού Δικαιοσύνης κ. Νίκου Παρασκευόπουλου, ο βουλευτής Δράμας, τομεάρχης δημόσιας τάξης και προστασίας του πολίτη της ΝΔ, και αναπληρωτής γραμματέας του κόμματος, κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, τόνισε:

“Η ιδεολογική παρακμή της Αριστερής διακυβέρνησης δεν γνωρίζει πλέον όρια.

Μετά τις αυταπάτες και τη συνειδητή πολιτική κοροϊδία που υπέστη ο ελληνικός λαός, ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει στον βωμό των πολιτικών σκοπιμοτήτων και του διαχρονικού χαϊδέματος των κάθε λογής αναρχοαυτόνομων αριστεριστών, να θυσιάσει ακόμη και τα εθνικά μας σύμβολα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Κυβέρνηση, αντί να αποκρούσει θεσμικά την αυξανόμενη παράνομη δράση των μπαχαλάκηδων, σκέφτεται να νομιμοποιήσει ακόμη και συμπεριφορές βεβήλωσης της σημαίας, μη σεβόμενη τα ιερά και τα όσια του Έθνους.

Και όχι μόνον τούτο, αλλά σε μία περίεργη πολιτική ανοίγματος προς τα εκατέρωθεν άκρα, επιχειρεί τη σταδιακή ιδεολογική νομιμοποίηση κάθε λογής ακραίας πολιτικής δράσης και έκφρασης.

Οι δηλώσεις του κ. Παρασκευόπουλου, ενός σημαίνοντος πανεπιστημιακού λειτουργού και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, προβληματίζουν εντονότατα, καταδεικνύοντας μια διαφαινόμενη κυβερνητική επιλογή που αν μη τι άλλο προκαλεί τη δημοκρατία και εξοργίζει την κοινωνία”.