Ο Δήμαρχος Κομοτηνής απολαμβάνει τη μεγαλύτερη δημοφιλία μεταξύ των Δημάρχων Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης και Καβάλας.

Δημοσκόπηση για λογαριασμό της καθημερινής εφημερίδας της Καβάλας «Νέα Εγνατία», διενήργησε στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης η εταιρία «ΚΑΠΑ Research». Οι πολίτες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήματα όπως πόσο ικανοποιημένοι είναι από τη ζωή στην περιοχή όπου κατοικούν, ή ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα της περιοχής τους, καθώς επίσης σε ποιο βαθμό είναι ικανοποιημένοι από τον Περιφερειάρχη, τους Βουλευτές και τους κατά τόπους Δημάρχους.

Στο απόσπασμα της έρευνας που παρουσιάζεται στο ακόλουθο βίντεο του «CenterNews», περιλαμβάνονται από τον Νομό Ροδόπης οι απαντήσεις των πολιτών για τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη. Όπως διακρίνεται στο γράφημα, θετικές και μάλλον θετικές είναι οι γνώμες του 48,5% των ερωτηθέντων, ενώ οι  αρνητικές και μάλλον αρνητικές περιορίζονται στο 46,5%.

Ο κ. Πετρίδης εμφανίζεται να απολαμβάνει τα μεγαλύτερα ποσοστά δημοφιλίας μεταξύ των συναδέλφων του από την Αλεξανδρούπολη, την Ξάνθη και την Καβάλα. Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Βαγγέλης Λαμπάκης έρχεται δεύτερος με 45% θετικές και μάλλον θετικές γνώμες και 43,5% αρνητικές και μάλλον αρνητικές.

Ακολουθεί η Δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα με 39% θετικές και μάλλον θετικές γνώμες και 43,5% αρνητικές και μάλλον αρνητικές. Τελευταίος μεταξύ των τεσσάρων έρχεται ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, που χαίρει της θετικής ή μάλλον γνώμης του 37,5% των ερωτηθέντων, αλλά την ίδια στιγμή ένα ποσοστό της τάξης του 45,5% απαντάει αρνητικά ή μάλλον αρνητικά.

Δείτε αναλυτικότερα στο παρακάτω βίντεο: