Θετική έκβαση προοιωνίζεται κατά πως φαίνεται, αναφορικά με την αξιοποίηση της πλαζ Φαναρίου με τη δημοπράτηση τεσσάρων θέσεων αναψυκτηρίων ενόψει της επερχόμενης θερινής περιόδου.

Αυτό προκύπτει από σχετικό ποστάρισμα στο facebook του Δημάρχου Κομοτηνής Γιώργου Πετρίδη, μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε σήμερα με τον Πρόεδρο της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), Γιώργο Τερζάκη.

Ο Δήμαρχος μάλιστα εκφράζει και την αισιοδοξία του για τη γενικότερη αναβάθμιση της περιοχής, μετά τις δεσμεύσεις που απέσπασε από τον Πρόεδρο της ΕΤΑΔ για τη δρομολόγηση του σχεδιασμού ανάδειξης του κάμπινγκ Φαναρίου. 

Για την ακρίβεια, ο κ. Πετρίδης, ανέφερε:

“Μετά την εποικοδομητική μου συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΤΑΔ Γιώργο Τερζάκη, που επισκέφθηκε την Κομοτηνή συνοδευόμενος από κλιμάκιο της εταιρείας, και τις δεσμεύσεις του, τόσο για την εντός της εβδομάδας δημοπράτηση τεσσάρων θέσεων στην παραλία Φαναρίου, όσο και για τον σχεδιασμό ανάδειξης του κάμπινγκ, είμαι αισιόδοξος ότι δρομολογήθηκαν πλέον θετικές εξελίξεις σε ένα από τα σοβαρότερα ζητήματα τουριστικής ανάδειξης του Δήμου μας“.