ΔΗΜΑΡ: Η Περιφέρεια ΑΜΘ χρειάζεται ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο

dimar-petridis

dimar-petridisΤην αναγκαιότητα ενός ολοκληρωμένου αναπτυξιακού σχεδίου για την Περιφέρεια ΑΜΘ, εντόπισαν στελέχη της ΔΗΜΑΡ , κατά την διάρκεια της χθεσινής τοπικής επίσκεψης αντιπροσωπείας του κόμματος,  με επικεφαλής τον Γραμματέα της ΚΕ Θανάση Θεοχαρόπουλο. Τον Γραμματέα της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ συνόδευαν το μέλος της Ε.Ε. και υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης Γιάννης Αμοιρίδης, το μέλος της Κ.Ε. και Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας ΑΜΘ Βασίλης Τραϊφόρος, ο Γραμματέας της Ν.Ε. Κομοτηνής Δάμων Δαμιανός και ο Γραμματέας της Ν.Ε. Δράμας Παναγιώτης Χατζηγεωργίου.

dhmar-nalmpamntisΗ αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου και συζήτησε με τους εργαζόμενους και τη Διοίκηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Παυλίδη και τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Πετρίδη και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια ΑΜΘ και ο Δήμος Κομοτηνής.

Τα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς ενημερώθηκαν για τα οξυμένα προβλήματα της περιοχής, μεταξύ των οποίων η υποχρηματοδότηση, η αποβιομηχάνιση, η ανεργία και η έλλειψη προσωπικού. Διαπιστώθηκε ότι πέραν των  προβλημάτων, τα οποία άλλωστε αντιμετωπίζει και ολόκληρη η χώρα και η Ελληνική Κοινωνία, απαιτείται ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο για την Περιφέρεια ΑΜΘ, με όραμα και ρεαλισμό, ιεραρχημένους στόχους και προτεραιότητες.

Η αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ δεσμεύθηκε ότι θα μεταφέρει προβλήματα και ώριμα αιτήματα τοπικών Αρχών και φορέων στον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη και την Κοινοβουλευτική ομάδα για την προώθηση και επίλυσή τους.                                                                            

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood