Το μουσικό ταξίδι του συντοπίτη μας Κομοτηναίου Δημήτρη Χριστοδουλάκη στο Rising Star του ΑΝΤ1 ολοκληρώθηκε πρόωρα, κυρίως εξ αιτίας της «αστοχίας» του τραγουδιού που του δόθηκε να ερμηνεύσει – το «Αθήνα-Θεσσαλονίκη» του Κώστα Αργυρού – τη στιγμή που για τον ομολογουμένως πάρα πολύ καλό έτσι κι αλλιώς αντίπαλό του Πάνο Σμυρναίο, επελέγη ο «Αύγουστος» του Νίκου Παπάζογλου. Ο Δημήτρης έφτασε το 69% στην ψηφοφορία, ενώ ο Πάνος εκτοξεύτηκε στο 91%.

«Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι τελείωσε για εμένα! Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία που δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά μέσα από την καρδιά μου όλον τον κόσμο που ήταν δίπλα μου και με στήριξε. Τον Αντώνη Ρέμο που ήταν δίπλα μου αλλά και σε όλους τους παίκτες, και μας βοήθησε πολύ με τις συμβουλές του. Τίποτα δεν σταματάει εδώ, η προσπάθεια συνεχίζεται», έγραψε ο Δημήτρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Δημήτρη, εκπροσώπησες επάξια την Κομοτηνή, έκανες περήφανους τους Κομοτηναίους και την οικογένειά σου! Συνέχισε να ονειρεύεσαι, να πιστεύεις στον εαυτό σου και να δουλεύεις, και το μέλλον είναι δικό σου!

Η ερμηνεία του Δημήτρη Χριστοδουλάκη

Η ερμηνεία του Πάνου Σμυρναίου