Δημήτρης Χαρίτου: “Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα ώστε σε μικρό χρονικό ορίζοντα να έχουμε ένα υπερσύγχρονο νέο Νοσοκομείο”

Ένας από τους ανθρώπους που με την εκάστοτε θεσμική του ιδιότητα διαχρονικά είχε στοιχηθεί στις μάχες της τοπικής κοινωνίας για την ανέγερση νέου νοσοκομείου στην Κομοτηνή.
ΧΑΡΙΤΟΥ

Ένας από τους ανθρώπους που με την εκάστοτε θεσμική του ιδιότητα διαχρονικά είχε στοιχηθεί στις μάχες της τοπικής κοινωνίας για την ανέγερση νέου νοσοκομείου στην Κομοτηνή, ο Δημήτρης Χαρίτου, έδωσε επίσης το παρών στην πρόσφατη επίσκεψη του Αν. Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του Προέδρου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος Ανδρέα Δρακόπουλου στην πόλη μας, με την οποία σηματοδοτήθηκε η αντίστροφη μέτρηση για την πραγμάτωση του τοπικού μεγάλου ζητούμενου και στόχου.

Δημήτρης Χαρίτου: "Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα ώστε σε μικρό χρονικό ορίζοντα να έχουμε ένα υπερσύγχρονο νέο Νοσοκομείο"Σε δήλωσή του ο κ. Χαρίτου σημείωσε: “Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή, μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για την πόλη μας. Σε μια ζέστη εκδήλωση, παρουσία του Αν. Υπουργού Υγείας Π. Πολάκη, των εκπροσώπων του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, του διάσημου αρχιτέκτονα Πιάνο Ρέντσο, παρουσιάστηκε η σύμβαση που υπογράφηκε για την ανέγερση του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής. Ένα όραμα δεκαετιών, ένα όνειρο που για πολλούς φάνταζε απραγματοποίητο, από σήμερα παίρνει σάρκα και οστά! Ο χρόνος πλέον αρχίζει να μετρά αντίστροφα ώστε σε μικρό χρονικό ορίζοντα να έχουμε ένα υπερσύγχρονο, ένα αναβαθμισμένο και λειτουργικό νέο Νοσοκομείο. Θέλω να συγχαρώ όλους όσους από θέσεις ευθύνης όλα τα προηγούμενα χρόνια συνέβαλλαν για να έχουμε αυτή την ευτυχή κατάληξη. Να ευχαριστήσω την ηγεσία του Υπ. Υγείας για την πολιτική επιλογή να εντάξει το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής στην δωρεά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω θερμά το ίδρυμα που προσέδωσε ακόμη μεγαλύτερη αξία στο ήδη σημαντικό φιλανθρωπικό του έργο, αποδεχόμενο την επιλογή ανέγερσης του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood