Οργισμένος με όσους «διαδίδουν σεισμούς, λιμούς και καταστροφές» ο Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ

Οργισμένος με όσους ασκούν κριτική στην κυβέρνηση για τη δημιουργία των σταθμών διοδίων στην Εγνατία, αφήνοντας να εννοηθεί ή υποστηρίζοντας ευθέως ότι αυτό θα σημάνει περαιτέρω επιβάρυνση των χρηστών του αυτοκινητόδρομου, εμφανίστηκε με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δημήτρης Ρίζος. Παραπέμποντας σε σχετικό δημοσίευμα του Left.gr, ο κ. Ρίζος επισημαίνει ότι τη συνολική χρέωση για διόδια δε θα αυξηθεί μετά από την κατασκευή των νέων σταθμών, καθότι θα μειωθεί ανάλογα το αντίτιμο ανά σταθμό.

Αναλυτικά, η επίμαχη ανάρτηση του Βουλευτή Έβρου έχει ως εξής:

«Θα χρειαστεί μάλλον να το γράψουμε πολλές φορές γιατί κάποιοι συνεχίζουν να φέρνουν την καταστροφή και να διαδίδουν σεισμούς, λιμούς και καταστροφές. Τι ισχύει όμως:

  • Δεν αλλάζει η χρέωση για τους χρήστες της Εγνατίας Οδού με τους νέους σταθμούς διοδίων. 18 ευρώ κόστιζαν μέχρι σήμερα τα διόδια από την Ηγουμενίτσα μέχρι τους Κήπους, το ίδιο ποσό θα κοστίζουν και μετά την κατασκευή των νέων σταθμών.

Κοινώς, μετά και την κατασκευή των νέων σταθμών όταν και όποτε γίνει αυτό, η συνολική χρέωση για την απόσταση Ηγουμενίτσα-Κήποι θα παραμείνει ως έχει καθώς θα μειωθεί το αντίτιμο ανά σταθμό.

Απλό και κατανοητό νομίζω».