ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ«Όλος ο Έβρος μια γροθιά – κάνουμε τη διαφορά!».

Το ζητούμενο της «Αναγέννησης της Περιφέρειάς μας», θέτει ως το διακύβευμα των επαναληπτικών εκλογών της προσεχούς Κυριακής στην ΑΜ-Θ, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Έβρου του συνδυασμού «Περιφερειακή Αναγέννηση», κ. Δημήτρης Πέτροβιτς.

Όπως επισημαίνει σε σχετικό του μήνυμα, η ουσιαστική ανάπτυξη, η πραγματική υποστήριξη επαγγελματιών και νέων, η μετρήσιμη καταπολέμηση της ανεργίας, αποτελούν το τρίπτυχο των προτεραιοτήτων της παράταξής του ως νέας διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Αναλυτικά, στο μήνυμα – κάλεσμά του προς τους πολίτες, ο κ. Πέτροβιτς τονίζει:

«Φίλες και φίλοι.

Βρισκόμαστε τρεις μόλις ημέρες πριν από την τελική νίκη.

ΠΕΡ 2Τρεις μέρες από τις εκλογές που θα αλλάξουν οριστικά το μέλλον του τόπου μας, δίνοντάς μας πίσω όσα για χρόνια η κεντρική εξουσία και το “σύστημα” της διοίκησης Γιαννακίδη μας έχουν στερήσει.

Ο Έβρος τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκε στο περιθώριο. Οι επιλογές άλλων τον καταδίκασαν στην απαξίωση. Υποδομές, απασχόληση, στήριξη των επαγγελματιών, ενίσχυση των νέων, ήταν για τον Έβρο κενό γράμμα.

Στις 25 Μαΐου όμως δίνουμε τη δική μας απάντηση, με τρόπο κατηγορηματικό, που δεν χωρά αμφισβήτηση:


Φτάνει πια! Φτάνει με τις μαριονέτες που υπηρετούσαν συμφέροντα άλλων. Φτάνει με τους “εκπροσώπους” του “καθεστώτος” Γιαννακίδη
που αλλάζουν απόψεις και σημαίες ανάλογα με τις προσωπικές τους επιδιώξεις.

Ξεκινήσαμε όλοι μαζί πριν από τριάμισι χρόνια. Στείλαμε τότε ένα ηχηρό μήνυμα από τον Έβρο, ένα μήνυμα που οι άλλοι νομοί δεν θέλησαν να ακούσουν. Σήμερα αυτό το λάθος το πληρώνει όλη η Περιφέρεια.

Στις 18 Μαΐου ο Έβρος έστειλε ξανά το ίδιο, σταθερό, και δυνατό μήνυμα, μόνο που τώρα όλοι είναι έτοιμοι να μας ακολουθήσουν. Δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Δεν θα αφήσουμε σε κανέναν πια την πρωτοκαθεδρία. Όλος ο Έβρος μια γροθιά για να κάνουμε – άλλη μια φορά – τη διαφορά. Οι Εβρίτες όσες φορές ενωθήκαμε βγήκαμε πάντοτε νικητές.

Είμαι σίγουρος ότι η στιγμή της Αναγέννησης της Περιφέρειάς μας έφτασε.

Και είμαι βέβαιος ότι τα επόμενα πέντε χρόνια ο Έβρος θα πρωταγωνιστήσει σε αυτή την Αναγέννηση. Το έχει ανάγκη ο τόπος μας, το έχει ανάγκη η Ελλάδα.

ΠΕΡΤην Κυριακή 25 Μαΐου, η Αυτοδιοικητική μας επιλογή είναι μία:

Γιώργος Παυλίδης – Περιφερειακή Αναγέννηση!».