«Δεν υποστηρίζουμε παρατάξεις», ξεκαθαρίζει η διανομαρχιακή κατά των χρυσωρυχείων

DIANOMARXIAKH

DIANOMARXIAKHΑπαντώντας σε ανακοίνωση της «Περιφερειακής Αναγέννησης», η Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης – Έβρου κατά των χρυσωρυχείων, ξεκαθαρίζει πως οι όποιες ενέργειές της δεν αποσκοπούν σε δημιουργία εντυπώσεων ούτε στοχεύουν στην υποστήριξη κάποιων παρατάξεων εις βάρος άλλων.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της σημειώνει:

«Σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της “Περιφερειακής Αναγέννησης” κ. Γιώργος Παυλίδης, αναφέρεται στη “Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης – Έβρου κατά της εξόρυξης και μεταλλουργίας χρυσού” και μας καταλογίζει “επίχρυσες μεθοδεύσεις” για το ζήτημα της υπογραφής του κειμένου της Διανομαρχιακής Επιτροπής που κλήθηκαν να συνυπογράψουν όλοι οι επικεφαλής των περιφερειακών συνδυασμών της Περιφέρειάς μας, και το οποίο αναφέρεται στο γνωστό πρόβλημα της μεταλλουργίας χρυσού στη Θράκη. Ο κ. Γιώργος Παυλίδης ισχυρίζεται ότι δεν ενημερώθηκε έγκαιρα προκειμένου  να συνυπογράψει το κείμενο. Ο κ. Δ. Πέτροβιτς (υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Έβρου) ενημερώθηκε και παρέλαβε το κείμενο από τις αρχές του μήνα καθώς και ο κ. Χρ. Μέτιος (υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης) του εν λόγω συνδυασμού ενημερώθηκε και παρέλαβε το κείμενο από την προηγούμενη βδομάδα προσωπικά από τα μέλη της Διανομαρχιακής Επιτροπής (Γ. Δεμερίδη και Α. Στρατιάδη αντίστοιχα) και περιμέναμε την απάντησή τους όλες αυτές τις μέρες, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας, χωρίς να προβούμε σε καμία ενέργεια.

Η Διανομαρχιακή Επιτροπή συνεδρίασε για να κοινοποιήσει τη συνυπογραφή του κειμένου, όπως άλλωστε έπραξε και για τους δημοτικούς συνδυασμούς Αλεξανδρούπολης, Μαρώνειας- Σαπών και Κομοτηνής την προηγούμενη εβδομάδα.

Μετά και από την έγκαιρη ενημέρωση των δυο Αντιπεριφεριαρχών Ροδόπης και Έβρου  του κ. Παυλίδη, η Διανομαρχιακή επιτροπή θεωρεί ότι έπραξε το απολύτως σωστό και έγκυρο για την ενημέρωση της παράταξης “Περιφερειακή Αναγέννηση”. Ασφαλώς δεν  αποσκοπεί σε δημιουργία εντυπώσεων, ούτε στοχεύει στην υποστήριξη κάποιων παρατάξεων εις βάρος άλλων. Σε άλλους λοιπόν κύριε Παυλίδη (αν υποθέσουμε ότι ο ισχυρισμός σας είναι αληθής) πρέπει να ρίχνετε τις ευθύνες για την μη έγκαιρη ενημέρωσή σας.

Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή έχει σχέση με την πληροφόρηση των συμπολιτών μας για το μείζον αυτό ζήτημα πριν από τις εκλογές και όχι μετά, αφού καλούμαστε να επιλέξουμε τοπικούς άρχοντες με ξεκάθαρες θέσεις και τοποθετήσεις.

Μετά και από τη χθεσινή υπογραφή από την εν λόγω παράταξη, ολοκληρώθηκε η συλλογή των υπογραφών από τις υποψήφιες παρατάξεις και συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα μας για να μην καταστραφεί ο τόπος μας».

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood