Μια ακόμη, την ένατη τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια, εθελοντική αιμοδοσία, διοργανώνει την Κυριακή 31 Μαΐου στο Νέο Σιδηροχώρι Κομοτηνής, ο τοπικός Μορφωτικός Όμιλος, από τις 09:00 ως τις 13:00.

Οι Νεοσιδηροχωρίτες έχουν την προσφορά στο…αίμα τους, καθώς ανά έξι μήνες τα τελευταία χρόνια, η εν λόγω δράση ανθρωπιάς, αποτελεί πια…«καλή συνήθεια» και ανθρωπιστικό θεσμό για το χωριό.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 9«Τα βήματά μας την Κυριακή μας οδηγούν σε άλλη μια εθελοντική αιμοδοσία, με αισθήματα αλτρουισμού και κοινωνικής ευαισθησίας, για να προσφέρουμε απλόχερα την αγάπη μας στον πάσχοντα συνάνθρωπο», τονίζει η Πρόεδρος κ. Δήμητρα Λάπατα.

«Πιστοί στο ραντεβού μας είμαστε ξανά εδώ για να κάνουμε κάτι απλό μα και σπουδαίο, που μπορούν και πρέπει να κάνουν όλοι: να δώσουμε αίμα, το οποίο κάποιους συνανθρώπους μας μπορεί να τους κρατήσει στη ζωή», υπογραμμίζει η Αντιπρόεδρος κ. Νόνα Ταρσή.

«Όλοι μαζί δίνουμε αίμα γιατί αξίζει και δεν στοιχίζει, γιατί η ζωή ανήκει σε όλους», σημειώνει η εκ των πρωτεργατών της δράσης κ. Εύα Τσουρπουδή.

Μέλη και φίλοι του συλλόγου ανταποκρίνονται με θέρμη στο κάλεσμα, συγκεντρώνοντας δεκάδες μονάδες πολύτιμου αίματος, ενώ όπως πάντα, την ενέργεια υποστηρίζει και συνδράμει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης, ο Πρόεδρος του οποίου κ. Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος, εξάρει την κίνηση: «Το να δώσει κανείς συγχαρητήρια στους Νεοσιδηροχωρίτες, είναι λίγο. Έχουν καθιερώσει μια πρωτοβουλία που σώζει ζωές, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση».