Με οδηγό τη φωνή, η Χριστίνα Μαξούρη φορά ξανά τα «Δανεικά της Παπούτσια» κι επιστρέφει  στην Κομοτηνή, μετά την παράσταση «Αβελάρδος & Ελοϊζα» του Γιάννη Καλαβριανού.

Με αφορμή το κάλεσμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής στο πλαίσιο του επετειακού φετινού προγράμματός του για τα τριάντα χρόνια πορείας του, συναντά ξανά επί σκηνής τον μαγικό και ευαίσθητο κόσμο της Μαρίας Παπαγεωργίου.

Την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, και ώρα 21:00.

Solo, a cappella και μαζί, «δανείζονται» παλιές και νέες μελωδίες σε μια χειροποίητη και «κατ’ οίκον» συναυλία, με σκοπό την κατάργηση της απόστασης μεταξύ κοινού κι ερμηνευτή.

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ / Κρατήσεις: 2531037770.

Τα «Δανεικά Παπούτσια» πρωτοπαρουσιάστηκαν πριν δύο χρόνια, ενώ από τον Ιανουάριο του 2015 ταξιδεύουν σε Ελλάδα και εξωτερικό. Όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν, η παράσταση αποκτά συνοδοιπόρους.

Συμμετέχοντες των «Δανεικών Παπουτσιών», έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής, οι: Όλγα Λασκαράτου, Νίκος Ξυδάκης, Φοίβος Δεληβοριάς, Απόστολος Ρίζος, Ματούλα Ζαμάνη, Μαρία Παπαγεωργίου, Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, Ηλέκτρα Μηλιάδου, Πάνος Λαμπρόπουλος, Παύλος Μελάς, Σπύρος Μπολοβίνης και Γιάννης Ανδριανάκης.