Οι ψήφοι των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στο Δήμο Κομοτηνής

Λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής και μερικές ημέρες πριν την επίσημη εκκίνηση-την 1η Σεπτεμβρίου, της πενταετούς δημοτικής περιόδου, κορυφώνεται το ενδιαφέρον αναφορικά με τα πρόσωπα που θα κληθούν να αναλάβουν θέσεις Αντιδημάρχων και να ηγηθούν στις δημοτικές κοινωφελείς επιχειρήσεις του τοπικού Δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης αναμένεται να προτείνει για τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ τον επανεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο, Νότη Χαραλαμπίδη.

Στην Αντιδημαρχία Διοίκησης θεωρείται πιθανή η τοποθέτηση του Μανώλη Ταπατζά, ενώ τον τομέα των Οικονομικών, πρόκειται να αναλάβει ο νεοεκλεγείς Δημήτρης Πολιτειάδης. Στις θέσεις τους-βάση των ίδιων σεναρίων- ενδέχεται να παραμείνουν οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας Γιώργος Ζηλούδης και Κοινωνικής Πολιτικής Γιάννης Γκαράνης.

Η Σοφία Μενεσελίδου θεωρείται επικρατέστερη για την προεδρία του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής ενώ σταθερός στην θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ  θα παραμείνει ο Δημήτρης Καρασταύρου, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές.

Ερωτηματικό παραμένει κι η αξιοποίηση των προσώπων που περνούν για πρώτη φορά το κατώφλι του Δήμου Κομοτηναίων, ως εκλεγμένοι σύμβουλοι.

Βεβαίως,αναμένονται οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις που θα φωτίσουν τελικώς, εκείνα τα πρόσωπα της διοικούσας δημοτικής ομάδας που θα αναλάβουν ρόλους και αρμοδιότητες με το ξεκίνημα της θητείας.