Δήλωση Ιλχάν Αχμέτ: «Είμαι ανυποχώρητος μπροστά στη σπίλωση και στη συκοφαντία»

Ο βουλευτής εκφράζει την αμέριστη εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη.
ΙΛΧΑΝ 3

Σε γραπτή του δήλωση ο βουλευτής Ροδόπης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ιλχάν Αχμέτ, με αφορμή τη χθεσινή πρωτόδικη καταδίκη του δημοσιογράφου Μουσταφά Τσολάκ για συκοφαντική δυσφήμιση, αναφέρει:

“Εκδικάστηκε στην Κομοτηνή μια υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης που με αφορούσε προσωπικά ως άνθρωπο, ως πολιτικό αλλά και ως οικογενειάρχη. Είχα πέσει θύμα μιας απρόκλητης και χυδαίας επίθεσης μέσα από αλλεπάλληλα και συγκεκριμένα δημοσιεύματα που σκοπό είχαν ξεκάθαρα την ηθική και πολιτική μου εξόντωση. Δεν διέθετα άλλον τρόπο να αμυνθώ, από το να προσφύγω στην ελληνική δικαιοσύνη την οποία πάντα εμπιστεύομαι.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε εντέλει ως κοινός συκοφάντης, παρά την ύστατη προσπάθεια που καταβάλαμε τόσο εγώ ως μηνυτής όσο και οι αξιότιμοι δικαστές πριν από τη δικάσιμο, προκειμένου ο εγκαλούμενος να ζητήσει συγγνώμη ώστε να ανακαλέσουμε τη μήνυση. Δυστυχώς εκείνος δεν ανταποκρίθηκε.

Ως ενεργός και δημοκρατικός πολίτης που πιστεύω στην ανεκτικότητα, στην ελευθερία της έκφρασης και του λόγου, είμαι σαφώς ανοιχτός στην πιο σκληρή κριτική, ως στοιχείο δημοκρατίας και πλουραλισμού. Άλλωστε δεν ήταν λίγες οι φορές στον πολιτικό μου βίο που δέχτηκα σκληρές επιθέσεις και κριτική από πολιτικούς μου αντιπάλους.

Όμως δεν είμαι διατεθειμένος να δείξω καμία ανοχή σε προσωπικού χαρακτήρα ανοίκειες επιθέσεις που με προπέτασμα καπνού την πολιτική κριτική έχουν ως στόχο την ηθική μου εξόντωση και την πολιτική μου απαξίωση στα μάτια της οικογένειάς μου, των συμπολιτών και των ψηφοφόρων μου.

Θέλω να εκφράσω για μια ακόμη φορά την αμέριστη εμπιστοσύνη μου στην ελληνική δικαιοσύνη, και να ευχαριστήσω τον συνήγορο και φίλο μου Στέργιο Γιαλάογλου ως εξαίρετο και διαπρεπή νομικό της περιοχής μας, τη σύζυγό μου και τους συνεργάτες μου, τον φίλο μου δημοσιογράφο Δάμωνα, καθώς και χιλιάδες συμπολίτες μου που μου στάθηκαν και σε αυτόν τον αγώνα που έδωσα κατά της αυθαιρεσίας και της προσβολής της προσωπικότητάς μου”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood