«Η εφημερίδα Bild, η οποία διαθέτει ανταποκριτές στην Ελλάδα, γνωρίζει ότι το όνομά μου ούτε στη γνωστή ως λίστα Λαγκάρντ εμπλέκεται ούτε σε οποιαδήποτε άλλη λίστα καταθετών.

Και το γνωρίζει, γιατί οι αρμόδιες Αρχές Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος του Υπουργείου Οικονομικών, μετά από έρευνα που έκαναν, έχουν επισήμως δηλώσει, ότι δεν εμπλέκομαι σε οποιαδήποτε τέτοια υπόθεση, και μάλιστα με έγγραφο που υπογράφει ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, τονίζεται ότι είμαι θύμα συκοφαντίας από δημοσιεύματα ελληνικών εφημερίδων του έτους 2012. Το έγγραφο αυτό, έχει κατατεθεί και στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Κατόπιν αυτών, η νέα χυδαία και συκοφαντική επίθεση εναντίον μου που εκδηλώθηκε με δημοσίευμα της εφημερίδας BILD, πρέπει να τύχει άμεσης αποκατάστασης από την εν λόγω εφημερίδα και τους συνεργάτες της.

Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μου για την προσβολή που έχω υποστεί από το δημοσίευμα αυτό, ζητώ σύμφωνα με το ευρωπαϊκό κεκτημένο για την τήρηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και την προστασία της αξίας του ανθρώπου, να δημοσιευτεί η παρούσα διαμαρτυρία μου στο προσεχές φύλλο της εφημερίδας BILD με δημόσια αναφορά ότι κανένα στοιχείο δεν έχουν διασταυρώσει που να με φέρει ως δικαιούχο ποσού σε λίστα, και μάλιστα του αστρονομικού ποσού των πεντακοσίων εκατομμυρίων ευρώ».