ΔΕΡΜΕΕΤα θερμά του συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων εξέφρασε ο Υφυπουργός Παιδείας, αρμόδιος για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στήριξης στο σύνολο των συμμετεχόντων στις εξετάσεις, ενώ ακόμη εξέφρασε τις ευχαριστίες του στις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του Υπουργείου για την εργασία που προσέφεραν προκειμένου να εκδοθούν τα αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δερμεντζόπουλος, δήλωσε:

«Οι κοπιώδεις προσπάθειες ετών, τόσο των ίδιων των μαθητών, όσο και των οικογενειών τους ευοδώνονται. Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όσους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Εξίσου θερμά είναι τα συγχαρητήρια μου και προς στους γονείς και τους κηδεμόνες των υποψηφίων, που στήριξαν ποικιλοτρόπως τα παιδιά στον δύσκολο και κοπιώδη αγώνα τους.

Θέλω να απευθυνθώ όμως και σε όσους δεν κατάφεραν να πετύχουν φέτος. Δεν πρέπει να υπάρχει πικρία και λύπη, καθώς η ζωή δίνει πάντα ευκαιρίες. Με προσπάθεια, πείσμα και θέληση, θα έχουν την ευκαιρία να πραγματώσουν τις προσδοκίες τους.

Ευχαριστώ τέλος τους εκπαιδευτικούς, που εργάστηκαν  μαζί με τους μαθητές,  εντατικά και με αυταπάρνηση, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, αλλά και τους υπαλλήλους και τα στελέχη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, που εργάστηκαν συστηματικά, αποτελεσματικά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, για την επεξεργασία και την έκδοση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων».