ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ«Πιάνουμε αμέσως δουλειά», τονίζει σε μήνυμά του ο νέος Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών, κ. Γιάννης Σταυρίδης, υπογραμμίζοντας ότι η παράταξή του έχει το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, με γνώμονα τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, και την περιβαλλοντική αειφορία, ενώ απευθύνει και κάλεσμα ενότητας σημειώνοντας ότι «για μας δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι».

Αναλυτικά ο κ Σταυρίδης, αναφέρει:

«Σήμερα νίκησαν οι δημότες του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών. Έστειλαν παντού το μήνυμα της ελπίδας και της προοπτικής.

Στήριξαν με την ψήφο τους μια ομάδα νέων ανθρώπων που αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να συνδέσουν το μέλλον τους με αυτόν.

Θέλω από τα βάθη της ψυχής μου να ευχαριστήσω, έναν προς έναν, όλους τους συνεργάτες μου, την ομάδα της παράταξης «Μαζί για τον Τόπο μας», τους εκλεγμένους και τους μη εκλεγμένους συμβούλους. Θα είμαστε μαζί και την επόμενη μέρα, σε ομάδες δουλειάς που ήδη έχουν καθοριστεί.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια  και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην οικογένειά μου που με στήριξε όλον αυτόν τον καιρό με τεράστιες θυσίες.

Για μας δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Θα δουλέψουμε και θα συνεργαστούμε με όλους όσοι μοιράζονται μαζί μας τις κοινές αρχές για την ανάπτυξη, τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, και την αγάπη για την περιβαλλοντική αειφορία.

Εγγυώμαι προσωπικά την ενότητα της τοπικής κοινωνίας και του κινήματος ενάντια στα χρυσωρυχεία. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς.

Η επόμενη μέρα έφτασε. Αρχίζουμε αμέσως δουλειά για τον Δήμο του μέλλοντος, για τον Δήμο της καρδιάς μας».