ΠΑΥΛΙΔΗΣ 2«Στις 25 Μαΐου η Περιφέρειά μας αλλάζει πορεία», τονίζει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής των εκλογών στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και ενόψει του β΄ γύρου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, επικεφαλής της «Περιφερειακής Αναγέννησης», κ. Γιώργος Παυλίδης.

Αναλυτικά στη δήλωσή του, σημειώνει:

«Ευχαριστώ θερμά όσες και όσους τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική πρότασή μας.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συνεργάτες, όσους συμπαρατάχθηκαν μαζί μας, τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους που συμμετείχαν στον συνδυασμό μας και έδωσαν τον αγώνα για να κερδίσουμε το αύριο των παιδιών μας.

Ανεξάρτητα από την σταυροδοσία, για μένα παραμένουν όλοι στενοί συνεργάτες μου.

Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν την πρότασή μας, ενώ απέρριψαν τις πρακτικές της απερχόμενης διοίκησης που οδήγησαν τον τόπο στο τέλμα, στην ανεργία, στη φτώχεια, ακόμα και στη μετανάστευση. Ευχαριστώ επίσης εκείνους που είχαν άλλη επιλογή την πρώτη Κυριακή.

Ο δρόμος μπροστά μας είναι δρόμος αγώνα για να κερδίσει η κοινωνία μας.

Σ’ αυτόν τον αγώνα δεν πρέπει να λείπει κανείς. Ζητούμε την υποστήριξη όλων, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στον πρώτο γύρο, δυναμικά και αποφασιστικά.

Προσβλέπουμε σε μια κοινωνία πρότυπο, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, χωρίς τα γκρίζα χαρακώματα του χθες, παράδειγμα συνύπαρξης και συμπόρευσης σύμφωνα με το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Μόνος μας εντολέας η κοινωνία του τόπου, και πρόταγμα τα συμφέροντά της.

Με τη βοήθεια όλων, στις 25 Μαΐου αλλάζουμε, ανοίγουμε νέους δρόμους, οργανωμένα, προγραμματισμένα, με όση σκληρή δουλειά κι αν χρειαστεί».