Χαιρετισμός στα ρωσικά από υποψήφια ευρωβουλευτίνα του ΛΑΟΣ.

«Αφύπνιση τώρα!» Αυτό είναι το σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας ενόψει των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου, του Προέδρου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, κ. Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίος βρέθηκε και μίλησε στην Κομοτηνή.

«Γίνονται επιπολαιότητες, δίνουμε τροφή και επιχειρήματα στην Άγκυρα. Προτεραιότητα βεβαίως η κοινωνική ειρήνη ανάμεσα σε χριστιανούς και μουσουλμάνους, αλλά να μην εκχωρούμε κιόλας κυριαρχία στο προξενείο. Τις τελευταίες μέρες γίνονται επιζήμια για τη χώρα, λάθη από κόμματα», τόνισε στις δηλώσεις του, ενώ ερωτηθείς για το τι προσδοκά από τις κάλπες, απάντησε: «ο λαός να ψηφίσει αυτοβούλως και όχι ότι του υποδείξουν ο Πρετεντέρης και το Mega». Όσον αφορά τα…μνημόνια επισήμανε πως το θέμα είναι αλλού: «Μέρκελ ή εθνική κυριαρχία». Για τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Χρυσή Αυγή, που έχουν ανάλογη επιχειρηματολογία σχετικά με τα εθνικά θέματα στη Θράκη, σκωπτικά χαρακτήρισε τα συγκεκριμένα κόμματα «γενόσημα» του ΛΑΟΣ.

Της ομιλίας του κ. Καρατζαφέρη, προηγήθηκαν μεταξύ άλλων οι χαιρετισμοί δύο κυριών, υποψήφιων ευρωβουλευτών: της παλιννοστήσασας ιατρού κ. Ευαγγελίας Αμανατίδου, και της δημοσιογράφου κ. Δήμητρας Κούτρα.

ΛΑΟΣ LOGO (4) (1)

Η κ. Αμανατίδου χαιρέτησε στα ρωσικά το ακροατήριο, που στην πλειονότητά του απαρτίζονταν από παλιννοστήσαντες ομογενείς από την πρώην ΕΣΣΔ.

 

Η κ. Κούτρα, κάλεσε από τους παριστάμενους να ψηφίσουν αναλογιζόμενοι το μέλλον των παιδιών τους.

ΛΑΟΣ LOGO (5) (1)

Σε εκτός «προγράμματος» τοποθέτηση, ο εκ Ξάνθης ορμώμενος, πολιτευτής του ΛΑΟΣ, γνωστός για το πάθος του, κ. Τάκης Σιδηρόπουλος, χαρακτήρισε «γελοίους, ποταπούς και τιποτένιους», τους «άλλους πολιτικούς», ενώ με έμφαση υποστήριξε πως «ο Καρατζφάρης είναι ο μόνος που δεν πρόδωσε»!