Μήνυμα ενότητας και δυναμικής συνέχισης της πορείας της “Κοινωνίας Πολιτών”, στέλνει ο νέος επικεφαλής της “Κοινωνίας Πολιτών”, Γιάννης Γκαράνης, με γραπτή του δήλωση.
Χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του “επικεφαλής μεταξύ ίσων”, τονίζει οτι η παράταξη συνεχίζει “ενωμένη και δυνατή με παρακαταθήκη το μέχρι σήμερα έργο μας που έχει παραχθεί με τη συμβολή όλων των συμβούλων”.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γκαράνη: 
“Η παράταξή μας συνεχίζει ενωμένη, δυνατή.
Χαίρει της εμπιστοσύνης της τοπικής μας κοινωνίας επειδή οι προσπάθειές της και τα αποτελέσματα της διοίκησής της, έχουν θετικό πρόσημο σε όλους τους τομείς.
Με παρακαταθήκη αυτό το μέχρι σήμερα έργο μας, που έχει παραχθεί με τη συμβολή όλων των συμβούλων, συνεχίζουμε αποφασιστικά.
Και ως επικεφαλής πλέον του συνδυασμού μας – επικεφαλής μεταξύ ίσων – δεσμεύομαι για ό,τι επιβάλλει η ευθύνη που αναλαμβάνω: πολύ δουλειά, χρηστή διοίκηση, εντιμότητα και ειλικρίνεια απέναντι στους δημότες – στοιχεία που χαρακτήρισαν όλα τα προηγούμενα χρόνια και τον Γιώργο Πετρίδη. 
Ευχαριστώ τους συναδέλφους που με εμπιστεύτηκαν στην εκλογική διαδικασία, ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για την υπεύθυνη συμμετοχή τους σε αυτήν. 
Συνεχίζουμε μαζί, συνεχίζουμε με την εμπειρία και τη γνώση μας”.