Είναι η μοναδική εκδήλωση στην οποία δεν μπορούν να λάβουν μέρος…άντρες. Μόνο…σερβιτόροι και μέλη ορχήστρας μπορούν να είναι άρρενες!

Ο λόγος για το ετήσιο μασκέ πάρτι του Συλλόγου «Γυναίκα & Δημιουργία» Κομοτηνής, που όπως όλα τα τελευταία είκοσι περίπου χρόνια, έτσι και φέτος σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Εκατόν πενήντα περίπου γυναίκες-μέλη και φίλες του συλλόγου, μεταμφιεσμένες και μη, έδωσαν το παρών σε μια βραδιά αποκριάτικης διασκέδασης με μπόλικη δόση αστεϊσμών, μουσικής, ανέκδοτων, χορού, πειραγμάτων, κ.λπ.

«Είναι μια ευκαιρία να αποφορτιστούμε από την πίεση της καθημερινότητας», ανέφερε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Νατάσα Λιβεριάδου, και πρόσθεσε: «Οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις κάθε μέρα «στριμώχνουν» για τα καλά τις γυναίκες, που όμως τα καταφέρνουν περίφημα. Το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτι μας είναι μια δράση που μας φέρνει κοντά, που μας δίνει τη δυνατότητα να διασκεδάσουμε κόντρα στα προβλήματα και τις δυσκολίες». Όσο για το…άβατο των ανδρών που έχει «θεσπιστεί», σχολιάζει γελώντας: «Η  «απαγόρευση» της εισόδου σε άνδρες είναι μια συμβολική ενέργεια, έχει αναφορά στο ότι ο σύλλογος είναι αμιγώς γυναικείος, και κινείται στο ευρύτερο πνεύμα των εθιμικών ιδιαιτεροτήτων της αποκριάς».   

Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε για μια ακόμη χρονιά από το απαράμιλλο κέφι των μελών του συλλόγου, και τις ευχές για υγεία και αισιοδοξία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.