Η εμπειρία, η επίγνωση της αποστολής του, ο επαγγελματισμός και η παροχή πλήρως οργανωμένων υπηρεσιών, είναι τα γνωρίσματα του Γραφείου Τελετών Βαμβακά. 

Το Γραφείο Τελετών Βαμβακά κάνει μια καινούργια αρχή, στον νέο, σύγχρονο, και μοντέρνο χώρο του στην Κομοτηνή (οδό Καβείρων 3, παραπλεύρως του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης).

Το γραφείο συνεχίζει την παράδοση του Αλέξανδρου Βαμβακά, περνώντας μετά από σαράντα χρόνια στη δεύτερη γενιά, στους γιους του Δημήτρη και Στέφανο Βαμβακά.

Παρέχει άψογη και ποιοτική εξυπηρέτηση, με σεβασμό και επαγγελματισμό, με πλήρεις και οργανωμένες υπηρεσίες τελετών, σε προσιτές και λελογισμένες πάντα τιμές.

Το γραφείο αναλαμβάνει μεταφορά σορών και τέλεση κηδειών, ανθοστολισμούς, γραφειοκρατικές διαδικασίες, στέφανα, θυροκολλήσεις, καθώς και μνημόσυνα κάθε τύπου (40ήμερα, ετήσια, τρίχρονα).

Η ιστορία

Ο Αλέξανδρος Βαμβακάς υπήρξε ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών «Το Πρώτο» επί σαράντα χρόνια. Πλέον οι γιοι του παίρνουν τα ηνία, με νέες ιδέες και νέα οράματα. Το νέο γραφείο εξυπηρετεί κάθε περίσταση με ανθρωπιά και ευγένεια, συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτει σύγχρονο στόλο οχημάτων και παρέχει 24ωρη εξυπηρέτηση, 365 μέρες τον χρόνο, διεκπεραιώνοντας όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται αυτές τις δύσκολες στιγμές.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κηδείες – Θυροκόλληση

Αναλαμβάνονται όλων των ειδών οι κηδείες, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος, σε προσιτές τιμές. Η κηδεία ξεκινά με τον ευπρεπισμό του νεκρού και την περιποίησή του από έμπειρο προσωπικό, και συνεχίζεται με την οργάνωση της τελετής. Σε όλες τις κηδείες γίνεται θυροκόλληση αγγελτηρίων.

Μνημόσυνα

Τα μνημόσυνα προγραμματίζονται έγκαιρα στην ενορία ή στο κοιμητήριο που επιθυμείτε. Θυροκολλούνται τα αγγελτήρια, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα δημοσίευσης στον Τύπο. Στολίζεται κατάλληλα η εκκλησία, ετοιμάζονται κόλλυβα και σακουλάκια με το όνομα του νεκρού.

Μεταφορές σορών

Μεταφορά σορού από και προς την οικία, τον ναό, το κοιμητήριο, σε όλη την Ελλάδα.

Στέφανα όλων των ειδών (τα στέφανα εκφράζουν τη συμπαράσταση και τη στήριξη στην οικογένεια που βιώνει το πένθος): Στέφανα – σταυροί, Τρίποδα στεφάνια / συνεργασία με όλα τα ανθοπωλεία της πόλης.

Στολισμοί

Ο ανθοστολισμός της εκκλησίας είναι από τα πιο σημαντικά μέρη της κηδείας, καθώς αποδίδει την πρέπουσα τιμή στον εκλιπόντα.

Επαναπατρισμός

Για την παραλαβή της σορού κάποιου Έλληνα του εξωτερικού, απαιτούνται επιπλέον διαδικασίες ώστε να επιτραπεί η διέλευσή του από τα ελληνικά σύνορα και το τελωνείο. Το Γραφείο Τελετών Βαμβάκα με μεγάλη εμπειρία, αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που θα χρειαστούν.

Ανακομιδή οστών

Αναλαμβάνονται επίσης εκταφές οστών και μεταφορά τους σε άλλον τάφο ή οστεοφυλάκιο.