Συνάντηση με τον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, είχε το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΕΑΥ) Ροδόπης.

Οι εκπρόσωποι των Αστυνομικών της Ροδόπης συνεχάρησαν τον κ. Καραμαλάκη για την τοποθέτησή του στη θέση του Επιτελάρχη του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και του ευχήθηκαν επιτυχημένη θητεία και καλή δύναμη στην εκτέλεση των νέων καθηκόντων του.

Παράλληλα, τον ενημέρωσαν ενδελεχώς για τα τοπικά ζητήματα του Σώματος που χρήζουν επαρκούς αντιμετώπισης. «Ενημερώσαμε τον κ. Επιτελάρχη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη μας και η Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης, προκειμένου εξευρεθούν λύσεις οι οποίες θα συμβάλουν ουσιαστικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφάλειας στους πολίτες της Ροδόπης, αλλά και στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των υπηρετούντων στην περιοχή αστυνομικών υπαλλήλων», σημείωσε η Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κ. Σταυρούλα Τζατζανά.

Σύμφωνα με την ίδια, επισημάνθηκε ιδιαιτέρως «το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού», ενόψει του οποίου ζητήθηκε από τον κ. Καραμαλάκη η ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, «ειδικά στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης και της επικείμενης ανακατανομής οργανικών θέσεων».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΑΥ Ροδόπης, «ο κ. Επιτελάρχης αφουγκραζόμενος τα προβλήματά μας, αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων μας, δηλώνοντας πως από την πλευρά του θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους, συνεχίζοντας την αποδοτική μεταξύ μας συνεργασία που υπήρχε κατά τη θητεία του ως Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας».