Για πρώτη φορά φέτος, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, θα συμμετάσχει στην “Πανελλήνια Έκθεση Ανατολική Μακεδονία – Θράκη 2015” που θα πραγματοποιηθεί για 23η χρονιά στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις της Βιομηχανικής Περιοχής Κομοτηνής, από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου.

ΕΚΘΕΣΗΤο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο πλαίσιο της αναβάθμισης της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειάς του, στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της περιφερειακής, εθνικής, ευρωπαϊκής, αλλά και διεθνούς παρουσίας του και των διεθνών συνεργασιών του, μέσα από την ενεργό συμμετοχή του σε αναπτυξιακές δραστηριότητες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Έτσι, προχωρά, ένα βήμα ακόμη μπροστά, θέτοντας  σε προτεραιότητα την ενημέρωση του πληθυσμού της ευρύτερης περιοχής σε θέματα που δεν περιορίζονται μόνο στο στενό επιστημονικό και ερευνητικό πεδίο αλλά άπτονται και στην κοινωνικοοικονομική ζωή του τόπου.

Το Πανεπιστήμιο θα συμμετάσχει με το stand Νο1, ενημερώνοντας το κοινό για τις δράσεις των δομών του και παρέχοντας σχετικές πληροφορίες, ενώ θα λειτουργεί και έκθεση προβολής δράσεων, ερευνητικών αποτελεσμάτων και υπηρεσιών του.