Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επετεύχθη η συγκρότηση προσωποπαγούς διοικητικούς συμβουλίου στoν σύλλογο φοιτητών Νομικής ΔΠΘ “Κώστας Βάρναλης”, που σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής Κομοτηνής “είναι το πλέον ενδεδειγμένο μοντέλο εκπροσώπησης των συμφοιτητών μας, κάτι που αποδείχθηκε στην πράξη την περασμένη χρονιά”.

Η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου για το ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019:

  • Πρόεδρος: Αφροδίτη-Μαρία Αρνογιαννάκη (ΔΑΠ-ΝΔΦΚ).
  • Αντιπρόεδρος: Λάμπρος Παρούτσας (ΑΝΟΚ).
  • Γενική γραμματέας: Μαρία-Ευσταθία Κωνσταντίνου (ΔΑΠ-ΝΔΦΚ).
  • Ταμίας: Γεωργία Ζαφειρίου (ΔΑΠ-ΝΔΦΚ).
  • Ειδικός γραμματέας: Νικόλαος Πιπερίδης (ΑΝΟΚ).
  • Α’ Μέλος: Μιχαήλ Σκουζές (ΔΑΠ-ΝΔΦΚ).
  • Β’ Μέλος: Αφροδίτη Τζουγανάκη (ΑΝΟΚ).

Η νεοεκλεγείσα πρόεδρος Αφροδίτη Αρνογιαννάκη δήλωσε: “Είναι πραγματικά ευχαρίστηση και μεγάλη μου τιμή να είμαι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών Νομικής από το 1975. Ως προεδρείο δεσμευόμαστε ότι πρωταρχικό μας στόχο θα αποτελέσει η εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου, η άριστη συνεργασία με τις υπόλοιπες παρατάξεις, και φυσικά η προώθηση των συμφερόντων των φοιτητών της Νομικής. Θα ήθελα ακόμη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους συμφοιτητές μας καθώς και στην παράταξή μου τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που με επέλεξαν ως εκπρόσωπό τους. Εύχομαι σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. καλή θητεία”.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Βασίλης Ραδαίος σημείωσε: “Κατά το ακαδημαϊκό έτος που μας πέρασε η φυσιογνωμία του συλλόγου φοιτητών Νομικής ανανεώθηκε δραστικά. Για πρώτη φορά ο σύλλογος απέκτησε δικό του χώρο στη Σχολή ώστε να μπορεί να απευθύνεται ο κάθε φοιτητής. Πραγματοποιήθηκαν πολλές συνεδριάσεις του Δ.Σ. από κάθε άλλο έτος, ενώ πρακτικά συνεδριάσεων δημοσιεύονται ηλεκτρονικά. Ευχαριστώ παρά πολύ την παράταξή μου, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, που με όρισε πρόεδρο και με στήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, την παράταξη ΑΝΟΚ για τη συνεργασία στο πλαίσιο του προεδρείου, καθώς και τις παρατάξεις ΕΑΑΚ και ΜΑΣ για την ευρύτερη συνεργασία. Είμαι σίγουρος ότι το νέο Δ.Σ. θα συνεχίσει το ίδιο ή και ακόμα περισσότερο ζήλο την προσπάθεια εκσυγχρονισμού του συλλόγου. Άλλωστε, δυνατός σύλλογος φοιτητών σημαίνει πιο αποτελεσματική διεκδίκηση των αιτημάτων”.