Δυναμικό παρών στο Πανπεριφερειακό Συλλαλητήριο Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31/1 και ώρα 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, πρόκειται να δώσουν οι εργαζόμενοι του πολύπαθου Σισμανόγλειου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής.

«Ο σύλλογος μας θα συμμετάσχει δυναμικά στο συλλαλητήριο που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ Ροδόπης σε συνεργασία με όλους τους φορείς και τις παραγωγικές τάξεις του νομού και της περιφέρειάς μας ενάντια στην κατεδάφιση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης και στα νέα σκληρά μέτρα που ετοιμάζονται για ακόμη μια φορά να επιβάλλουν σε όλους εμάς», τονίζει ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου κ. Κοσμάς Φιλιππίδης.

«Τα βασικά στοιχεία του νέου ασφαλιστικού θίγουν τους πάντες: Τους σημερινούς ασφαλισμένους, αυτούς που ετοιμάζονται να βγουν στη σύνταξη, τους ήδη συνταξιούχους, και ιδιαίτερα τους νέους, οι οποίοι εξαιτίας των ελαστικών μορφών απασχόλησης και των δραματικά μειωμένων αποδοχών, είναι αμφίβολο εάν και πότε θα πάρουν σύνταξη. Επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, εργάτες, αυτοαπασχολούμενοι, ενώνουν τη φωνή τους για να διατρανώσουν την αντίδραση τους για τα παραπάνω μέτρα», υπογραμμίζει η γραμματέας του συλλόγου κ. Μαρία Ντικούδη.

Ενόψει μάλιστα της συμμετοχής του συλλόγου στο συλλαλητήριο, την Πέμπτη 28/1/2016 θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση των μελών του, ενημερωτικού και οργανωτικού χαρακτήρα.