Με «οδηγό» το σύνθημα «Συμφωνία Αλήθειας με τη Βόρεια Ελλάδα», ενεργοποιείται η Νέα Δημοκρατία, ενόψει της διήμερης επίσκεψης (ομιλία και συνέντευξη Τύπου) του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, μετά τη χθεσινή συνάντηση του προέδρου της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη με εκπροσώπους φορέων της περιοχής, έχουν προγραμματιστεί τριάντα τρεις ακόμη εκδηλώσεις στις δεκατέσσερις περιφερειακές ενότητες εκτός της συμπρωτεύουσας το τριήμερο 7-8-9 Σεπτεμβρίου, ενώ το διάστημα 10-15 Σεπτεμβρίου ξεχωρίζουν οι εκδηλώσεις της ΟΝΝΕΔ και όλων των Γραμματειών του Κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Η «γαλάζια» εξόρμηση φέρει τον τίτλο «Ο Βορράς στο επίκεντρο». Όλοι οι βουλευτές του κόμματος, μέλη της πολιτικής επιτροπής και τοπικά κομματικά στελέχη της ΝΔ, θα πραγματοποιήσουν συνολικά περισσότερες από εκατό επισκέψεις σε επιχειρήσεις και κοινωνικές δομές.

avgenakis2«Η ΝΔ εκπέμπει μήνυμα εξωστρέφειας, σε στενή συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες, και με έμφαση στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών», τονίζε ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Λευτέρης Αυγενάκης, και προσθέτει: «Θα αναδείξουμε τις αποτυχίες και τα ψέματα της κυβέρνησης, και θα παρουσιάσουμε το δικό μας σχέδιο για τη χώρα. Την ώρα που η κυβέρνηση στήνει σόου, εμείς «οργώνουμε» την Ελλάδα με συστηματική δουλειά στη βάση της κοινωνίας».

Υπενθυμίζεται πως στη Ροδόπη θα βρεθούν οι κύριοι Χρήστος Σταϊκούρας (βουλευτής Φθιώτιδας) και Γιώργος Βλάχος (βουλευτής Αττικής), ενώ δείγμα της “εκστρατείας” της ΝΔ στο βόρεια Ελλάδα, δόθηκε και με την επίσκεψη στην Κομοτηνή του γραμματέα οργανωτικού του κόμματος κ. Στέλιου Κονταδάκη, ο οποίος είχε εποικοδομητική συνεργασία με την τοπική νομαρχιακή επιτροπή και τον πρόεδρό της κ. Γιάννη Βεζυργιαννίδη, διαπιστώνοντας την εκλογική ετοιμότητα της οργάνωσης.