Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου και Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, Μάνος Γαβριηλίδης, μίλησε στον Arena FM 89,4 για τον τελικό του ΟΑΚΑ μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, και τόνισε πως φέτος στον τελικό δεν θα υπάρξουν προβλήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα: «Επειδή είμαι αισιόδοξο άτομο πιστεύω ότι δεν θα έχουμε τίποτα φέτος, αν φυσικά θέλουμε όλοι, ομάδες, φορείς, αστυνομία. Επειδή συμμετέχω πέντε χρόνια σε αυτή τη φάση, εκτός από πέρσι, θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Με την εμπειρία όλων θα έχουμε έναν πολύ καλό τελικό».

Για το γήπεδο: «Πριν τους ημιτελικούς είχαμε κάνει μια ερώτηση σαν επιτροπή στην ομοσπονδία και ο κ. Γραμμένος είπε ότι δε πρόκειται να αλλάξει το μέρος. Γιατί όπως νομίζω και εγώ, από θέμα ασφάλειας δεν υπάρχει άλλο γήπεδο. Το ΟΑΚΑ προσφέρεται για να έχουμε τη σωστή διοργάνωση».

Για το πότε είναι η πρώτη συνάντηση για τον τελικό: «Θα γίνει μια συνεννόηση μεταξύ όλων των φορέων, αστυνομίας, υπουργείου και όλων των μερών που εμπλέκονται. Θα ορίσουμε την ημερομηνία για τη πρώτη συνάντηση και φυσικά θα ακολουθήσουν κι άλλες».

Για το αν υπάρχουν αιτήματα από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ: «Αν θυμάμαι καλά, όταν είχε ανακοινώσει την απόφαση ο κ. Γραμμένος, και οι δύο είχαν πει ότι δεν έχουν πρόβλημα να παίξουν στο ΟΑΚΑ».

Για τα εισιτήρια: «Αυτό είναι αποκλειστικά θέμα της αστυνομίας και τι εγγυήσεις θα μας δώσει για το πόσο κόσμο μπορεί να έχει ώστε να μην υπάρξουν θέματα. Θα δούμε τι ζώνες και τι μέτρα θέλουν να πάρουν, και θα πράξουμε αναλόγως».

Για τη συνάντηση Γραμμένου για το Grexit: «Δεν νομίζω να υπάρξει τέτοιο θέμα αν γίνουν οι προϋποθέσεις που θέλουν. Γιατί άλλα λένε τη μια μέρα, άλλα την άλλη. Μόνο κάποιες διαρροές από τα μέσα ή την Ομοσπονδία, αλλά δεν έχει φτάσει στο αυτί μου κάτι για τέτοιο ενδεχόμενο. Αυτές τις συζητήσεις τις κάνει ο πρόεδρος με τους αρμόδιους».