Οι προϋποθέσεις και οι προσφερόμενες παροχές

Αγαπάτε τα παιδιά και θέλετε να ασχοληθείτε με την ανατροφή τους; Είστε μεταξύ 35 – 50 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις; Είστε απόφοιτη Λυκείου με καλή σωματική και ψυχική υγεία; Έχετε δυνατότητα σταθερής παρουσίας/διαμονής στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη;

Εάν οι απαντήσεις σας στα παραπάνω ερωτήματα είναι καταφατικές, τότε αποτελείται το ιδανικό πρόσωπο για να γίνει «Μητέρα SOS» στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης.

Τι είναι η «Μητέρα SOS»

Για τα παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, η «Μητέρα SOS» είναι το βασικό πρόσωπο αναφοράς. Είναι ο άνθρωπος που ζει μαζί τους σε ένα Σπίτι του Παιδικού Χωριού SOS, προσφέροντας με τη σταθερή και ζεστή παρουσία της, αγάπη, φροντίδα, στήριξη και σιγουριά για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον ασφάλειας που θα καλύπτει όλες τις φυσικές, ψυχοσυναισθηματικές και κοινωνικές τους ανάγκες.

Η «Μητέρα SOS» αναλαμβάνει υπεύθυνα την ανατροφή παιδιών που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να μεγαλώσουν κοντά στη φυσική τους οικογένεια.

Υποκαθιστά το μητρικό πρότυπο, δημιουργεί συναισθηματικούς δεσμούς με αποδοχή και σεβασμό για την προσωπικότητα κάθε παιδιού και τα βοηθά να αναπτυχθούν προκειμένου να ενταχθούν ως ενήλικα και ανεξάρτητα άτομα δημιουργικά στη κοινωνία.

Το «επάγγελμα» της «Μητέρας SOS» δίνει τη δυνατότητα σε εκατοντάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο να ζήσουν «κοινωνικά» τη μητρότητα και να βρουν ένα καινούργιο νόημα σε μια ζωή προσφοράς και συναισθηματικής πληρότητας μέσω της ενασχόλησης με παιδιά.

Τι προσφέρεται στη «Μητέρα SOS»

Στις «Μητέρες SOS» προσφέρεται:

  • Ικανοποιητικός μισθός, ασφάλιση, άδεια και 8 ρεπό το μήνα
  • Διαμονή σε σύγχρονη κατοικία
  • Συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση
  • Συνεργασία και υποστήριξη από επιστημονικό προσωπικό

Πώς μπορείτε να γίνετε «Μητέρα SOS» στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε «Μητέρα SOS» στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης, αποστείλετε ηλεκτρονικά το βιογραφικό σας στο soshr@sos-villages.gr, με την υποσημείωση «Για τη θέση Μητέρας SOS», μέχρι τις 27 Οκτωβρίου 2017. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3238048, καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα.