Προσωπικότητες της Εκκλησίας, της πολιτικής, των επιχειρήσεων, της επιστήμης και της τέχνης, παραβρέθηκαν στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Τμήματος «Θεμιστοκλής» Πειραιά της Οργάνωσης ΑΧΕΠΑ που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Metropolitan της Αθήνας.
Οικοδεσπότης της λαμπερής βραδιάς ήταν ο Πρόεδρος του τμήματος “Θεμιστοκλής”, εκδότης κ. Παντελής Μαραβέλιας, και παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Προύσας και ηγούμενος της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης Πατέρας Ελπιδοφόρος, ο τέως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας κ. Γεώργιος Ανωμερίτης, οι εφοπλιστές κ.κ. Παναγιώτης Τσάκος και Νίκος Βερνίκος, ο καθηγητής ρομποτικής χειρουργικής κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, και ο μουσικοσυνθέτης κ. Γιώργος Χατζηνάσιος.
Την Οργάνωση ΑΧΕΠΑ εκπροσώπησαν ο Ύπατος Κυβερνήτης Δρ Άλφρεντ Μπάριτς, ο Κυβερνήτης Ελλάδος κ. Βασίλειος Πετκίδης, και ο τέως Ύπατος Κυβερνήτης κ. Νικ Παπαδόπουλος, ενώ τις  “Θυγατέρες της Πηνελόπης” εκπροσώπησε η Κομοτηναία Liaison Ελλαδος των Daughters of Penelope κ. Μαρία Σοφιανού-Τζαμπάζη.
 Τις σύντομες ομιλίες ακολούθησαν τιμητικές βραβεύσεις για το έργο και την προσφορά τους στους τομείς δράσης τους:
– του Πατέρα Ελπιδοφόρου.
– του καθηγητή κ. Κωνσταντινιδη.
– του Ύπατου Κυβερνήτη της ΑΧΕΠΑ κ. Μπάριτς.
– του Κυβερνήτη Ελλάδος της ΑΧΕΠΑ κ. Πετκίδη.
– του εφοπλιστή κ. Τσάκου.
– του μουσικοσυνθέτη κ. Χατζηνάσιου.
– της Liaison Ελλάδος κ. Μαρίας Σοφιανού-Τζαμπάζη για την προσφορά της στην Οργάνωση “Θυγατέρες της Πηνελόπης”.