Την είχε κρυμμένη σε σκάφος στο λιμάνι της Καβάλας

Στον εισαγγελέα, με την κατηγορία της πώλησης ναρκωτικών, θα οδηγηθεί ένας 43χρονος Βούλγαρος, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στην Καβάλα.

Η σύλληψη του 43χρονου επετεύχθη κατόπιν οργανωμένης επιχείρησης των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης. Ειδικότερα, ένας από τους αστυνομικούς εμφανίστηκε ως υποψήφιος αγοραστής ακατέργαστης κάνναβης, την οποία ο 43χρονος είχε αποκρύψει σε σκάφος στο λιμάνι της Καβάλας. Στο εσωτερικό του σκάφους, καθώς και στην κατοχή του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 5.110,1 γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή λιμενικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας και σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης του σκάφους, επίσης υπήκοος Βουλγαρίας, μαζί με έναν 48χρονο ομοεθνή του. Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 125,9 γραμμαρίων, ενώ οι δύο δράστες δεν εντοπίσθηκαν και αναζητούνται.

Κατασχέθηκε επίσης το παραπάνω σκάφος, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.