ΠΑΓΚΑΡΙΔικογραφία για απόπειρα κλοπής, σχηματίστηκε σε βάρος τριών υπηκόων Βουλγαρίας, ηλικίας 56, 43 (άνδρες) και 55 (γυναίκα) ετών, που συνελήφθησαν στη Νικήσιανη και στους Αντιφιλίππους Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης, την ώρα που πραγματοποιούσαν διάρρηξη εκκλησίας.

Αναλυτικότερα, οι δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, μετέβησαν στη Νικήσιανη Καβάλας, όπου η 55χρονη εισήλθε σε Ιερό Ναό και  διέρρηξε το παγκάρι, ενώ οι συνεργοί της ανέμεναν στο όχημα. Η δράστιδα όμως δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πράξη της, καθώς έγινε αντιληπτή από περιοίκους, και συνελήφθη από τους ειδοποιηθέντες αστυνομικούς, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα και τους δύο συνεργούς της που στο μεταξύ είχαν διαφύγει με το όχημά τους.

Στην κατοχή της 55χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο, ενώ ο 56χρονος έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών και παράβαση του νόμου περί όπλων.