Η ασθενής ολιγόλεπτη απογευματινή βροχόπτωση χθες, αποθάρρυνε αρκετούς από το να βρεθούν στο θερινό δημοτικό θέατρο Κομοτηνής, όμως…αυτοί “έχασαν”!

Άψογης εκτελεστικής δεινότητας μουσικοί, και υψηλής ερμηνευτικής ποιότητας τραγουδιστές, με επίκεντρο τη μοναδική ανά το πανελλήνιο Σαμοθρακίτισσα ακορντεονίστρια Ζωή Τηγανούρια, χάρισαν στο κοινό μια απολαυστική βραδιά που σίγουρα, μόνο γρήγορα δεν θα ξεχαστεί.

Ήταν η πρώτη βραδιά του διήμερου Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής που διοργανώνει φέτος για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής (ΔΚΕΠΠΑΚ) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Μοντέρνας Μουσικής “Γραμμόφωνο” (σήμερα τη σκυτάλη παίρνει ο Δημήτρης Μπάσης), και με το οποίο ουσιαστικά πέφτει η αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων και ανοίγει αυτή του χειμερινού προγράμματος το οποίο θα κορυφωθεί με τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, ενώ θα ακολουθήσει ο εαρινός κύκλος εκδηλώσεων, όπως σημείωσε η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ, Νατάσα Λιβεριάδου.

Δείτε βίντεο με καθηλωτικά σόλο της Ζωής Τηγανούρια, και ποτ-πουρί με μαγευτικούς ήχους από κομμάτια μεταξύ άλλων του Μανώλη Χιώτη και του Γκόραν Μπρέγκοβιτς!

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΕΣ

249 κλικ από την πιο φαντασμαγορική συναυλία

του φετινού καλοκαιριού στην Κομοτηνή