Με εξαιρετικά κολακευτικά λόγια καλωσόρισε ο CEO της “Thomas Cook”, Peter Fankhauser, την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στο νέο ξενοδοχείο της “Thomas Cook” στο Ηράκλειο της Κρήτης, “Cook’s Club”.

Στην κοινή τους συνέντευξη Τύπου παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του Δημάρχου Χερσονήσου Γιάννη Μαστοράκη, και εκπρόσωπων του ξενοδοχειακού, τουριστικού και τραπεζικού τομέα, αλλά και του Δ.Σ. του κορυφαίου ταξιδιωτικού ομίλου “Thomas Cook”, ο Peter Fankhauser δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που φιλοξενούμε την Ελληνίδα Υπουργό Τουρισμού, κ. Έλενα Κουντουρά, πράγμα που είναι τεκμήριο της πολύ καλής σχέσης που έχει η Ελλάδα με τον Όμιλο “Thomas Cook”, ο οποίος έχει ηλικία 149 ετών. Προφανώς δεν είναι τόσο μακρά η σχέση μου με την Υπουργό, αλλά πρέπει να σας ομολογήσω ότι τα τελευταία 30 χρόνια που είμαι σε αυτή τη θέση και συνεργάζομαι με την Ελλάδα, δεν έχω ξαναδεί πιο αποτελεσματική Υπουργό Τουρισμού, και αυτό δεν το λέω για να την υποχρεώσω, ούτε για να της κάνω κάποια φιλοφρόνηση, είναι η απόλυτη πραγματικότητα“.