Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς χτύπησε και στην Κομοτηνή, με τον επίσημο Αγιασμό για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση να τελείται στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης – ακολούθησε η αντίστοιχη τελετή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο.

Μαθητές, δάσκαλοι και γονείς αντάλλαξαν ευχές για μια καλή σχολική χρονιά με υγεία και καλή πρόοδο, υπό τις πατροπαράδοτες ευλογίες της Εκκλησίας δια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος.

Παρόντες στην καθιερωμένη και ιστορική για το ελληνικό σχολείο τελετή, ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ κ. Παναγιώτης Κεραμάρης, ο εκπρόσωπος της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννης Σιγούρος, σχολικοί σύμβουλοι, η Πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών Ροδόπης “Οι Τρεις Ιεράρχες” κ. Παναγιώτα Βενετοπούλου, ο Δ/ντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, οι βουλευτές Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Χρήστος Μέτιος, ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής κ. Μανώλης Ταπατζάς.

Δείτε το βίντεο από τον Αγιασμό και τους χαιρετισμούς και τις ευχές των επισήμων:

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ