Ο διεθνούς φήμης φλαουτίστας από την Αλεξανδρούπολη, Νίκος Κατσούλης.

Σε σταθερή καλλιτεχνική παρουσία στο διεθνές μουσικό στερέωμα, εξελίσσεται ο Αλεξανδρουπολίτης συνθέτης Νικόλαος Κατσούλης, μέσα από τις συνεχείς εκτελέσεις έργων του από σημαντικά οργανικά σύνολα ανά τον κόσμο, και μάλιστα σε διοργανώσεις σημαντικών φορέων.

Μετά από τις παρουσιάσεις έργων του στις ΗΠΑ, στην Κύπρο, στον Καναδά, στο Μεξικό και στην Ταϊβάν, στο βιογραφικό του προστέθηκε και η Νότια Κορέα.

Συγκεκριμένα, το έργο του “Soundwaves” για 16 φλάουτα, παρουσιάστηκε στη Σεούλ από το Hyupsung Alumni Flute Ensemble του Hyupsung University της Κορεατικής πρωτεύουσας. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα μέλη του συγκροτήματος είναι απόφοιτοι του προαναφερόμενου πανεπιστημίου με εξειδίκευση στο φλάουτο, και η μαέστρος Jiyoung  Lee, είναι πανεπιστημιακή καθηγήτρια, και επέλεξε το έργο του Νίκου Κατσούλη για να το παρουσιάσει στο κορεατικό κοινό ως ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της σύγχρονης ευρωπαϊκής μουσικής τέχνης.

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Μουσικών Εκπαιδευτικών Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης συγχαίρει θερμά για ακόμα μία φορά το καταξιωμένο διεθνώς μέλος του.