– “Παραμύθια οτι θα αδειάσουν τα ΑΤΜ”.

– “ΕΝΦΙΑ επέβαλλαν μόνο οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, και ένας Φύλαρχος στο Ζαΐρ”.

– “Ο Σαμαράς μετέτρεψε τη ΝΔ σε ΠΟΛΑΝ με αρκετό ΛΑΟΣ και έκανε πρώτα βιολιά τους υβριστές του Καραμανλή”.

– “Οι Πομάκοι δικαιούνται σχολεία στη γλώσσα τους”.

– “Δεν συμπράττουμε κυβερνητικά με Ποτάμι ή ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.”

– “Ο Αθ. Τσαυτάρης θα έπρεπε να έχει συλληφθεί”.

– “Όσοι λήστεψαν τον ελληνικό λαό θα πάνε φυλακή”.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα στην Κομοτηνή ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θράκη.

«Καλούμε τους Έλληνες να μας στηρίξουν αν θέλουν στην επόμενη κυβέρνηση να υπάρχει μια πατριωτική φωνή αλήθειας», τόνισε.

«Στην επόμενη κυβέρνηση θα δώσουμε πλήρη προτεραιότητα στη Θράκη, και αν η επόμενη κυβέρνηση τολμήσει να πειράξει τα εθνικά συμφέροντα στη Θράκη θα τη ρίξουμε», πρόσθεσε.

Παράλληλα διαμήνυσε για μια ακόμη φορά ότι «όσοι λήστεψαν τον ελληνικό λαό θα υποστούν ποινικές συνέπειες».

«Ο ελληνικός λαός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, η τρομοκράτηση ότι θα αδειάσουν οι τράπεζες κ.λπ., είναι παραμύθια», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος, και συμπλήρωσε: «Θα παραμείνουμε στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη, θα υπάρξουν νέες πολιτικές με χαμηλή φορολόγηση ιδιαίτερα στις παραμεθόριες περιοχές και στη νησιωτική Ελλάδα, θα υπάρξει διαγραφή χρέους και ρύθμιση των χρεών των πολιτών προς την πολιτεία».

Σχολιάζοντας τα νεότευκτα κόμματα του Ποταμιού του Στ. Θεοδωράκη και του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. του Γ. Παπανδρέου, σημείωσε καυστικά: «Όσα κόμματα ή αποκόμματα και να κάνουν οι εργολάβοι ή συγκεκριμένα συμφέροντα ή λέσχες του εξωτερικού, ο λαός ξέρει ότι έχει να κάνει με δύο πλευρές: από τη μια τους υπαλλήλους της Μέρκελ, της πολιτικής της Νέας Τάξης πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης, και από την άλλη όσους αντιστέκονται».

Ερωτηθείς αν λόγω του αποτελέσματος της κάλπης οι ΑΝ.ΕΛ. κληθούν να συνεργαστούν κυβερνητικά με το Ποτάμι ή το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ., απάντησε δηκτικά: «Εμείς leasing για καρέκλες εξουσίας έναντι της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού δεν κάνουμε. Δεν πρόκειται να συμπράξουμε με το κόμμα του Μπόμπολα και με τη Δράση του Στέφανου Μάνου που στήριξε τον Σημίτη και δημιούργησε το swap με τη Goldman Shachs, ούτε φυσικά και τον Γιώργο Παπανδρέου».

Στρέφοντας τα πυρά του προσωπικά κατά του Αντ. Σαμαρά, τον κατηγόρησε ότι μετέτρεψε τη ΝΔ σε ΠΟΛΑΝ με αρκετό ΛΑΟΣ. «Η ΝΔ του Σαμαρά που το ’93 έριξε την κυβέρνηση στο όνομα της Μακεδονίας που σήμερα το παραδίδει λέγοντας τα Σκόπια Βόρεια Μακεδονία, δεν έχει καμιά σχέση με τη ΝΔ του ιδρυτή της Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Μητσοτάκη, του Έβερτ και του Κώστα Καραμανλή», επισήμανε.

Αναφερόμενος στον ΕΝΦΙΑ, τόνισε πως πρόκειται για «παράνομο νόμο» που μόνο στο Αφγανιστάν επί Ταλιμπάν και στο Ζαΐρ έχει υπάρξει στο παρελθόν. Ακόμη, πρόσθεσε, πως η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σχεδιάζει να επιβάλλει φόρο 15% σε όλα τα περιουσιακά στοιχεία των πολιτών, οικήματα, μετρητά, κ.λπ., γεγονός που σημαίνει «δήμευση περιουσίας».

Απαντώντας σε ερώτηση για τους Πομάκους της Θράκης, τόνισε ότι «θα επιδιώξουμε να αποκτήσουν σχολεία που θα διδάσκεται η γλώσσα τους», και συμπλήρωσε μαζί με τους Ρομά, «δεν θα τους αφήσουμε στη σιδερένια αγκαλιά του τουρκικού προξενείου».

Δεδομένης της συνεργασίας των ΑΝ.ΕΛ. με το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος (ΑΚΚΕΛ), ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε «εθνικό θέμα» τον πρωτογενή τομέα και θεώρησε ότι ο πρώην υπουργός αγροτικής ανάπτυξης κ. Τσαυτάρης «θα έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί».

Τέλος, επανέλαβε τη δέσμευση περί επαναλειτουργίας της ΕΡΤ, «ως δημόσια ραδιοτηλεόραση και όχι ως ΥΕΝΕΔ».