Την αποχώρησή του από τη θέση του Αντιδημάρχου Υποδομών & Περιβάλλοντος Κομοτηνής (όπως είχε γράψει το inkomotini.gr), ανακοίνωσε πριν από λίγο ο κ. Γιώργος Ζηλούδης.

Η αποχώρησή του κ. Ζηλούδη από το δύσκολο και καίριο αυτό πόστο, προέκυψε μετά τον ορισμό του από την Υπηρεσία του, τον ΔΕΔΔΗΕ, ως Ειδικό Στέλεχος της Δ/νσης Οργάνωσης και Εκπαίδευσης, με αντικείμενο την παροχή Υπηρεσιών Ασφάλειας, στις Μονάδες της Εταιρείας που εδρεύουν στη Μακεδονία και στη Θράκη.

Πάντως ο κ. Ζηλούδης παραμένει ενεργός και…αιρετός, καθώς διατηρεί την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου.

Όσον αφορά, δε, τον αντικαταστάτη του, αυτός αναμένεται να γνωστοποιηθεί από τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Πετρίδη τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Συγκινημένος ο κ. Ζηλούδης, ευχαρίστησε το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας και των Τεχνικών Υπηρεσιών για την καλή συνεργασία, καθώς και τον Δήμαρχο που του εμπιστεύτηκε τη θέση του Αντιδημάρχου. Μάλιστα σημείωσε πως θα είναι δίπλα και στον Δήμαρχο και στον διάδοχό του, με πνεύμα συνεργασίας και προσφοράς.

Ερωτηθείς τι θα συμβούλευε τον όποιο συνάδελφό του τον αντικαταστήσει, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα προσαρμογής και διαχείρισης των ελλείψεων προσωπικού, ενώ στο ερώτημα για το τι εισέπραξε και τι διαπίστωσε από την επαφή του με τον κόσμο στη δύσκολη καθημερινότητα τα τελευταία τρία χρόνια, απάντησε πως «τα θετικά είναι πολύ περισσότερα».