Άσχημη αρχή έκανε το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Open, με παρουσιάστρια την Έλλη Στάη και διευθυντή ειδήσεων τον Δημήτρη Μιχαλέλη.

Σε ζωντανή σύνδεση με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το δελτίο μετέδωσε την είδηση πως οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί Μητρετώδης-Κούκλατζης παραπέμπονται σε στρατοδικείομαζί με άλλους οκτώ ανώτερους στρατιωτικούς της περιοχής του Έβρου.

Το zougla.gr επικοινώνησε με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Στελέχη της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου διέψευσαν κατηγορηματικά την “είδηση”, προσθέτοντας πως το ΥΠΕΘΑ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του κατά του τηλεοπτικού σταθμού για τη μετάδοση αυτής της ψευδούς είδησης.

Δείτε πως μετέδωσε την αναληθή είδηση το OPEN:

Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους του ΓΕΕΘΑ, αυτό που συμβαίνει είναι ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διοικητική διερεύνηση για το περιστατικό που συνέβη στον Έβρο και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη των δύο στρατιωτικών από την τουρκική Στρατοχωροφυλακή.

Το ΓΕΣ διαψεύδει επίσημα τα περί Στρατοδικείου 

Σε ανακοίνωση του το Γενικό Επιτελείο Στρατού, πριν λίγο, αναφέρει:

«Γνωρίζεται ότι η διαδικασία της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που αφορά στο περιστατικό με τα δύο (2) στελέχη του ΣΞ στην περιοχή του Έβρου, ευρίσκεται σε εξέλιξη και δεν έχει ολοκληρωθεί. Επιπρόσθετα γνωρίζεται ότι ουδείς έχει παραπεμφθεί στο Στρατοδικείο».

πηγή: zougla.gr

επιμέλεια: inkomotini.gr