(ΒΙΝΤΕΟ) Κομοτηνή: Ελεύθερη η είσοδος στη μεγάλη συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας και Χορωδίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Ενόψει της συμπλήρωσης 20 χρόνων λειτουργίας του.
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΚ

Ένα ακόμη μεγάλο πολιτιστικό γεγονός εξασφάλισε και παρουσιάζει δωρεάν η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής.

Ο λόγος, για τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει στις 2 Ιουνίου και ώρα 7:30 μ.μ. στο κεντρικό αμφιθέατρο της πανεπιστημιούπολης Κομοτηνής, η Συμφωνική Ορχήστρα και Χορωδία του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ενόψει της συμπλήρωσης 20 χρόνων λειτουργίας του.

Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μαρίας-Έμμας Μελιγκοπούλου και του Γεώργιου Βράνου, 120 μουσικοί και 30 χορωδοί θα εκτελέσουν και θα ερμηνεύσουν έργα των Mozart, Schmidt, Janacek, Faure, Brahms.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

“Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον τόπο μας που το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας επέλεξε να γιορτάσει τα είκοσι χρόνια λειτουργίας του στην Κομοτηνή”, σημείωσε η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, Νατάσα Λιβεριάδου.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood