“Οι μεταρρυθμίσεις – είτε της τρόικας είτε όλων των κυβερνήσεων – αντί να οδηγούν στη βελτίωση της δημόσιας διοίκησης, στην πραγματικότητα οδηγούν στη διάλυσή της και υπάρχουν πολλά στοιχεία που το αποδεικνύουν. Γιατί συμβαίνει αυτό, παρά τις ψεύτικες διακηρύξεις περί μεταρρύθμισης του Κράτους; Η απάντηση είναι απλή και θα δούμε να ξετυλίγεται το σχετικό έργο μπροστά μας:

Όλες οι κυβερνήσεις έχουν ξεπουλήσει στα ισχυρά ξένα συμφέροντα τα ασημικά της Χώρας. Αυτοί που κατέχουν πλέον την περιουσία της Χώρας θέλουν να εξασφαλίσουν αυτήν την περιουσία για τα δικά τους κέρδη”, τόνισε μεταξύ άλλων στην ετήσια πανελλαδική συνδιάσκεψη της ΑΔΕΔΥ ο πρόεδρος του τμήματος Ροδόπης της συνδικαλιστικής οργάνωσης, Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, και συμπλήρωσε: “Ο τρόπος για να εξασφαλίσουν τα κέρδη από την περιουσία της Χώρας – που πλέον τους ανήκει – είναι ένας και μοναδικός: Να ελέγχουν το Ελληνικό Κράτος! Αυτό δεν μπορεί να γίνει έτσι απλά, αλλά μόνο εάν παραχωρηθεί ένα καίριο μέρος της δημόσιας διοίκησης στον ιδιωτικό τομέα, όχι όμως με τη συνήθη διαδικασία, αλλά μέσω της εποπτείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συνεπώς, σε πρώτη φάση, διαλύουν την υφιστάμενη δημόσια διοίκηση, ώστε σε δεύτερη φάση, ως “ώριμο φρούτο”, να επιβάλλουν όλες τις “μεταρρυθμίσεις” άλωσης του Κράτους”.

Εν κατακλείδι, υπογράμμισε πως “όχι μόνο δεν θέλουν μια σύγχρονη δημόσια διοίκηση που να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Λαού, αλλά αντίθετα επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένα Κράτος-υβρίδιο το οποίο θα διασφαλίζει τα συμφέροντα των ισχυρών ξένων συμφερόντων”.

Δείτε το σχετικό βίντεο: