ΜΑΓΟΣ ΣΑΝΚΑΡΑ 1Εκεί που η καρδιά δονείται έντονα κι αδιάκοπα… Εκεί που το μυστήριο απλώνεται απαλά και καθηλωτικά… Εκεί που η αντίληψη ακροβατεί μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας…

Εκεί βρίσκεται ο μεγάλος Έλληνας illusionist Sankara!

Ειδικότητά του να φτάνει την αδρεναλίνη του κοινού στα ύψη, να παίζει παιχνίδια με τον χρόνο, να υπερπηδά τα φυσικά – ανθρωπίνως δυνατά – όρια και να μαγνητίζει το μυαλό του κόσμου σε κάθε του show!

Ο γνωστός σε όλους Sankara, αποδεικνύει κάθε φορά πως μπορεί να αγγίξει το…αόρατο, να «δει» τη σκέψη σας, να «αφουγκραστεί» το μυστικό σας. Όντας χαρισματικός, έκανε σκοπό της ζωής του να μοιραστεί μαζί σας το μυστήριο του υπερφυσικού.

Από το show δεν λείπουν τα εντυπωσιακά stage illusions!

Μην ξαφνιαστείτε όταν εκείνη η παρτενέρ που βρίσκεται μπροστά σας στη σκηνή, ε ξ α φ α ν ί ζ ε τ α ι από τα μάτια σας και βρίσκεται να σας χαιρετά από … το πίσω μέρος του θεάτρου!

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας όταν θα δείτε τα αντικείμενα να ταξιδεύουν στο χρόνο! Τα παλαιά να γίνονται καινούρια και το αντίστροφο!

ΜΑΓΟΣ ΣΑΝΚΑΡΑ 2

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ζήσετε αυτή την εμπειρία «από μέσα», ως συνεργός του Sankara, θα μπορέσετε να λάβετε πρωταγωνιστικό ρόλο στην τελετουργία πάνω στην σκηνή!

ΜΑΓΟΣ ΣΑΝΚΑΡΑ 3

Αυτά κι άλλα απίθανα οπτικά θεάματα θα σας καθηλώσουν και θα σας παρασύρουν να αποδράσετε από τη λογική και να γίνεται συνοδοιπόρος σε ένα ταξίδι “μαγείας”…με οδηγό σε αυτό το ταξίδι τον Sankara, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του υπόσχονται ένα show “Μαγείας”, αποκαλύψεων και κορυφώσεων, ικανό να καταπλήξει θεατές κάθε ηλικίας.

Στο θερινό δημοτικό θέατρο Κομοτηνής, στις 30 Αυγούστου, στις 9 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων:

  • Ταμείο: 10 €
  • Προπώληση: Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο (2531084040) και viva.gr 8 €.