“Θέλουμε τον κόσμο της ΝΔ κοντά μας. Έχουμε τη διάθεση και την όρεξη να προσφέρουμε, έχουμε τη διάθεση και την όρεξη να κάνουμε τη ΝΔ πρώτη δύναμη στον νομό μας”.

Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης ΝΔ Γιάννης Βεζυργιαννίδης, άνοιξε τη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης και Χρήστος Σταϊκούρας οι οποίοι επισκέφθηκαν την Κομοτηνή στο πλαίσιο εξόρμησης “γαλάζιων” κλιμακίων στη βόρεια Ελλάδα ενόψει της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

“Έχουμε τη διάθεση και την όρεξη να αλλάξουμε πράγματα στον νομό Ροδόπης”, σημείωσε ακόμη εμφατικά ο κ. Βεζυργιαννίδης αναφερόμενος στη νέα ΝΟΔΕ που προέκυψε από τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές, και “ως πρώτο σημαντικό βήμα” χαρακτήρισε τη μετακόμιση της Οργάνωσης στα νέα της γραφεία (επί της οδού Ορφέως, έναντι ξενοδοχείου “Όλυμπος”), τα οποία όπως είπε θα λειτουργούν από τη Δευτέρα 10/9, σε συγκεκριμένες ώρες πρωί και απόγευμα.

“Φίλοι και υποστηρικτές της Ροδόπης και της Θράκης”, δήλωσαν οι Γιάννης Πλακιωτάκης και Χρήστος Σταϊκούρας

“Η Ροδόπη θα είναι πρώτη μας προτεραιότητα για εθνικούς, αναπτυξιακούς και κοινωνικούς λόγους”, τόνισε ο κ. Πλακιωτάκης, και συμπλήρωσε μεταξύ άλλων: “Ζητάμε από την πλειοψηφία των Ελλήνων να μας εμπιστευτεί, γιατί έχουμε βούληση, πρόγραμμα και τους ανθρώπους που θα ξαναβάλουν τη χώρα στον δρόμο της ευημερίας και της προόδου“.

Από την πλευρά του ο κ. Σταϊκούρας υποστήριξε οτι “έληξε μεν το πρόγραμμα της Ελλάδας, ωστόσο επειδή ακριβώς απέτυχε, γι’ αυτό δεν έχουμε βγει από τα μνημόνια”, και πρόσθεσε: “Η κανονικότητα δεν έχει επανέλθει στην καθημερινότητά σας”. Κάνοντας λόγο δε, για “συμφωνία αλήθειας με ρεαλισμό”, μεταξύ του κόμματός του και της ελληνικής κοινωνίας, πρόσθεσε: “Στόχοι μας είναι η υψηλή και διατηρήσιμη ανάπτυξη, να αυξήσουμε το ΑΕΠ και το διανείμουμε με πιο κοινωνικό τρόπο, οι διαρθρωτικές αλλαγές και οι ποιοτικές θέσεις απασχόλησης”.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου, ακολούθησε πολιτική εκδήλωση με ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των βουλευτών και μελών της ΝΔ.