15

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα μικρό κόμμα της Αριστεράς μαζί με το παρακμιακό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, κατά την παρουσία του στην Κομοτηνή όπου παρέστη ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ροδόπης επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης σαράντα ετών από την ίδρυση του κόμματος. Παράλληλα, ο κ. Μιχαλολιάκος, εκτίμησε ότι την επέτειο της Νέας Δημοκρατίας, «τη γιορτάζει όλος ο ελληνικός λαός, είτε με τη σιωπή του είτε με τη συμμετοχή του», ενώ θεωρώντας πως «τα πράγματα πάνε καλύτερα», διαβεβαίωσε δύο τινά: Πρώτον ότι η παράταξη «δεν αλλάζει όνομα», και δεύτερον ότι «οι εκλογές θα γίνουν το 2016».

Στην ίδια εκδήλωση το παρών έδωσε και ο Βουλευτής Ροδόπης κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος αναδράμοντας στην ιστορική πορεία της Νέας Δημοκρατίας και φτάνοντας ως τη σημερινή συγκυρία, επανέλαβε την άποψη πως είναι ώρα για στροφή των κυβερνητικών πολιτικών προς την πραγματική οικονομική και κοινωνική ανακούφιση.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης προβλήθηκαν εικόνες από τις σημαντικότερες στιγμές της Νέας Δημοκρατίας, ενώ τιμήθηκαν και οι διατελέσαντες πρόεδροι της τοπικής οργάνωσης του κόμματος.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

10

 

6

9

 

12

13

8

7

11

5

1